Slovenski reprezentančni vratar in član Atletica Jan Oblak s soigralci ne blesti. Madridski klub je na zadnjih sedmih tekmah zmagal le dvakrat, hudo krizo pa ima predvsem v napadu, saj španski podprvak na kar polovici od zadnjih šestih obračunov ni zatresel nasprotnikove mreže. Njihove težave se sedaj utegnejo še poglobiti, saj si je na sobotni tekmi proti Valencii (1:1) gleženj poškodoval napadalec Joao Felix, za katerega je španski velikan poleti Benfici odštel 120 milijonov evrov.

»Šele po zdravniškem pregledu bomo lahko ocenili, kakšno je njegovo stanje. Sprva ni kazalo, da je poškodba hujše narave, a mi je sodnik kasneje dejal, da se je gleženj Felixa močno upognil,« je po tekmi dejal trener Atletica Diego Simeone.

Kot so danes sporočili iz kluba, bo Felix z igrišč odsoten približno tri tedne in soigralcem ne bo mogel pomagati na jutrišnji tekmi lige prvakov proti Bayer Leverkusnu, prav tako pa bo manjkal tudi na tekmah španskega prvenstva proti Athtletic Bilbau, Alavesu in Sevilli.