Krizanteme ponujajo v različnih barvah in oblikah. V manjših cvetličnih loncih in z drobnejšimi cvetovi jih v rdeči, rožnati, rumeni in oranžni izdaji prodajajo za od 2 do 2,50 evra na kos. Bujno socvetje različnih barv v zemlji stane od 5 do 10 evrov na kos. V lončkih je mogoče dobiti tudi reso, za katero je treba odšteti od 1,70 do 3 evre, za dvobarvno okoli 2,50 evra, za tribarvno od 3 do 4 evre, za trajno okoli 4 evre in veliko 4,80 evra. Za na grobove so pripravili tudi že nasade, s svežim cvetjem v manjši različici so od 6 do 8 evrov. Kombinacija svežega in suhega cvetja pa je okoli 8,50 evra. Ikebane raznih oblik stanejo od 15 do 32 evrov, naredijo pa jih tudi po naročilu. A to je šele začetek, saj bo še več izbire v zadnjih dneh oktobra.

Pri rezanem cvetju bodo od naslednjega petka naprej prav tako imeli že veliko izbire suhih in po koncu tedna še svežih ikeban. Na eni od stojnic, pa še kakšen dan po tem, saj si ne želijo posnemanja svojih aranžmajev. Za sveže nagrobne cvetlične sestavljanke izbirajo tudi vrtnice in gerbere, vedno pa so odprti za posebne želje. Cene ikeban bodo od 25 do 30 evrov, imeli pa bodo tudi svilene. Suhe ikebane, ki so ob rezanem cvetju že naprodaj, pa stanejo od 28 do 32 evrov.

Naslednji teden na tržnici ne bo več izbire le med ikebanami, temveč bo še več oziroma veliko tudi kakija, pravi ena od branjevk. Za zdaj je ta sadež od 2 do 2,50 evra na koš, vaniljev kaki pa okoli 3 evre na kilogram.