Jasna Kuljaj razkriva kozmetične postopke

Trenutno televizijsko neaktivna voditeljica Jasna Kuljaj je ena od tistih estradnic, ki na družbenih omrežjih z veseljem povedo, kje telovadijo in kam hodijo k frizerju. Pred časom smo tako izvedeli, da redno telovadi v studiu, kjer se učijo plesa ob drogu, nedavno pa je med drugim delila utrinek iz kozmetičnega salona. »Kakšno olajšanje,« je pod fotografijo zapisala Jasna Kuljaj in pojasnila, da po novem njena koža nima več presušene povrhnjice, saj so jo obdelali z ultrazvočno spatulo.

Odbojkarska himna o prebolevanju ljubezni


Po koncu evropskega prvenstva v moški odbojki se je oglasil Jan Plestenjak in sporočil, da je skupaj z zasedbo Kvartopirci in Cotom posnel uradno himno za naše moštvo oziroma Odbojkarsko zvezo Slovenije. Skladbi je naslov Res je dober dan, po vsebini ni povezana s športnimi zmagami, pač pa s prebolevanjem nekdanje ljubezni. Videospot so posneli v Trstu, na popevko pa nas Plestenjak večkrat spomni tudi na instagramu, kjer smo zasledili tudi pevčevo fotografijo s sprejema odbojkarjev, tam so pesem menda prvič izvajali.
View this post on Instagram

Bravo naši! Res je dober dan! J

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak) on

Slišano na ljubljanski gimnaziji


Poljane Profilov na instagramu s šaljivo vsebino, ki zaznamujejo dogajanje na lokalni sceni, je vse več. Svojega ima že vsaka fakulteta oziroma srednja šola, nekatere so na družbenem omrežju zastopane celo večkrat. Tako je na primer z ljubljansko gimnazijo Poljane; na profilu Poljane overheard od pred kratkim anonimno popisujejo slišane izjave dijakov in profesorjev. Vsebina je po pričakovanjih mešanica ljubezenskih težav, učnih izzivov in eksistencialne filozofije. Prejšnji teden se je nekdo spraševal, kako naj se v miru zjoka na stranišču, če ga ves čas podijo ven, zasledili pa smo tudi ugotovitev, da je nutella pravzaprav čokoladna pašteta. Nekdo je izjavil, da ima gimnazija več stopnic, kot ima sam obžalovanj, nedavno pa se je eden od dijakov spraševal, ali je Ivan Minatti morda nov asistent pri fiziki.
View this post on Instagram

@memenatti

A post shared by prisluškujem! (@overheard_poljanci) on

Đuru še etiketo izdelajo po meri


Medtem ko Tanja Ribič na instagramu v kopalkah uživa v zadnjih vzdihljajih toplega letnega časa, se njen soprog Branko Đurić - Đuro že pripravlja na nove profesionalne podvige. Pravi, da bo kmalu nova premiera, in k temu sodi tudi nova obleka. Kot sledilcem prek instagrama sporoča Đuro, so mu novo opravo izdelali mojstri v salonu Titan fashion, kjer izdelujejo unikatna in brezčasna moška oblačila po meri. Pri unikatnosti so bili docela temeljiti, saj nova obleka ustvarjalčevega imena nima samo izvezenega z zlato barvo, ampak je njegovo ime celo na etiketi, kjer je običajno rezerviran prostor za modno znamko.
Stila ni nikoli preveč, pravi Matjaž Ambrožič


Športni novinar Matjaž Ambrožič in njegova soproga Nika Urbas Ambrožič sta se pred časom iz Londona preselila nazaj v Slovenijo, a to ne pomeni, da sta spustila svetovljanske modne standarde. Fotografije dnevnih modnih oprav redno objavljata na instagramu, kjer Ambrožič med drugim omenja, da ga kljub takšnemu prepričanju mnogih ne oblači žena, da je za njim zadnje poletje, preden bo dopolnil petdeset let, in da stila v življenju ni nikoli preveč.
Med katoliki v modi svobodomiselne Štajerke


Profil na instagramu, na katerem lahko sledite poizvedbam mladih katolikov z ljubezenskimi zagatami in smo ga v tej rubriki že omenjali, se imenuje Krščanski tinder, interesov pa je vse več. Trenutno je na sceni povpraševanje po ministrantih, ki so obenem tudi športni kitaristi, fantih, ki ne poslušajo Modrijanov, in pobožnih Štajerkah divjega duha ter romantične narave. Pripravila Natalija Kogoj
View this post on Instagram

Uu Stajerke😏

A post shared by krscanski tinder (@krscanski_tinder) on