Stefan Savić, kreativni vezist Olimpije, si je za predstavo v enajstem krogu prve slovenske lige proti Domžalam priigral naziv Dnevnikovega igralca kroga. Redko se zgodi, da je strokovna žirija povsem soglasna tako kot v primeru Savića, ki so ga vsi štirje člani postavili na prvo mesto.

Stefan Savić je pripomogel, da se je Olimpija ob Kamniški Bistrici predstavila v atraktivni podobi. Že v šestnajsti minuti je bil zbran po izvrstni potezi soigralca Luke Menala, ki je domžalskemu branilcu Svenu Šoštariču Kariču s peto spravil žogo med nogama. Savić je bil na delu tudi v drugem polčasu, ko je z roba kazenskega prostora natančno meril proti domžalskim vratom in povišal prednost Olimpije na 3:1. Savić se je razigral v zadnjem tednu dni, saj je v nedeljo proti Bravu dosegel prvenec v letošnji sezoni. Če bo ohranil formo, bo eden najbolj nevarnih igralcev Olimpije tudi na današnjem derbiju z Mariborom. Morda je bil od začetka sezone nekoliko bolj rezerviran tudi zaradi dejstva, da je poleti želel zapustiti Stožice, a prave ponudbe zanj očitno ni bilo. Savić se je sicer rodil v Salzburgu in v Avstriji spoznaval nogometne zakonitosti. Pri severnih sosedih je bil njegov zadnji klub Lask iz Linza, ki ga je zapustil leta 2015 in se dve leti pozneje pridružil Olimpiji. Že v njegovi krstni sezoni v Ljubljani je pod vodstvom trenerja Igorja Bišćana osvojil dvojno slovensko krono.

Savićev najbližji zasledovalec v enajstem krogu glasovanja je postal Rok Kronaveter, lanski zmagovalec Dnevnikove rubrike. Kronaveter se prebuja, zato se je v skupnem seštevku glasovanja povzpel na tretje mesto. Točke so osvojili še napadalec Brava Besart Abdurahimi, branilec Triglava Milan Milanović in napadalec Mure Luka Bobičanec. V vodstvu ostaja kapetan Aluminija Matic Vrbanec, drugi je celjski kapetan Mitja Lotrič.