Odbojkarska evforija je bila opažena celo v našem najbolj priljubljenem tisku. Po internih raziskavah revije Suzy velja odbojkarska reprezentanca za eno najlepših slovenskih ekip, tako da, kot so zapisali, večina deklet ne more skrivati navdušenja nad postavnimi fanti in vzdihujejo ob njihovih zapeljivih pogledih. Vendar se tukaj zgodba konča.

Tine Urnaut brez Italijanke, Kataya zamenjala tri inštruktorje

V Suzy so po bolj poglobljeni analizi objavili klavrno napoved za vse morebitne zmenkarije in zapisali, da se bodo morale vse navijačice sprijazniti z dejstvom, da so skorajda vsi že oddani, in jim tako ostane le priložnost, da se po tekmah z njimi fotografirajo za spomin. Ekspertna skupina je namreč objavila podatek, da je zabavni Primorec Mitja Gasparini poročen z Deborah že pravljičnih sedem let, 203 centimetre visok Alen Pajenk se je poročil z Mileno pred štirimi leti na čarobnih Maldivih, Dejan Vinčić rad poudari, da je presrečen, ker ima ob sebi Goco, le na kapetana Tineta Urnauta bi znal biti še odprt lov, ker so v Suzy odkrili, da je leta 2010 sicer spoznal prikupno Italijanko Giorgio, s katero sta bila dolgo par, zdaj pa se v javnosti ne pojavljata več. Se pa zato v javnosti neutrudno pojavlja še en krasotec, ki pa ni iz odbojkarskih vrst. David Urankar, maneken in TV-voditelj, prav tako kot odbojkarji velja za enega bolj sanjskih moških. Za revijo Zvezde Lady je obujal spomine na svoje vozniške začetke. In to v stilu. Kot se je razgovoril, si je na svoji prvi vožnji na vsakem semaforju brisal potne roke ob hlače in gledal v stranska ogledala kot James Bond, ko ga lovijo zlikovci. Morda je tudi zato naredil izpit teden dni po svojem osemnajstem rojstnem dnevu, in to v prvem poskusu. Katja Ajser - Kataya je imela pri opravljanju izpita več težav. Bralcem Zvezd Lady je razložila, da ji je bilo »najtežje usvojiti to, kako lahko noge delajo nekaj, roke pa drugo. Še danes se včasih zmedem,« je smeje potarnala priljubljena pevka in se pohvalila, da je do glavne vožnje potrebovala sto ur inštrukcij in zamenjala tri inštruktorje.

Neisha si je čistila avro, Karmen Stavec je danes poslovna ženska

Se še kdo spomni Karmen Stavec? Nekoč je bila ljubljenka občinstva, ki je imela sanjsko kariero. Sodelovala je z najboljšimi avtorji glasbe, stilisti in frizerji, ki so skrbeli za njen videz, zato je na festivalih zlahka premagovala tekmece, so jo opisali v Zvezdah Lady. Potem pa je nekega lepega dne pred šestnajstimi leti nepričakovano napovedala, da ne bo več pela. In tudi res ni. Namesto tega je postala uspešna podjetnica in ima kar štiri trgovine z nakitom. Kot je povedala za Zvezde Lady, glasbenih odrov prav nič ne pogreša, saj živi v popolnoma drugem svetu, poslovnem, ki ji je bolj pisan na kožo, zato uživa. Veliko bolj kot nekoč na odru. Manj sreče ima le, kot kaže, v ljubezni, saj je na zvedavo vprašanje o ljubezenskem življenju odgovorila, da je zaljubljena v življenje, da se ji dogaja veliko lepih stvari, le na pravega še čaka. Se še kdo spomni Pike Božič?

Tudi ona je nekega lepega dne mrknila z glasbenih prizorišč. Za revijo Avenija, kjer so jo opisali kot nekoč eno izmed oboževanih boginj slovenske glasbene scene, je povedala, da je prišel trenutek, ko se je začela zavedati in občutila temne plati estradnega načina življenja. Potem pa je prišel še usodni trenutek, ki ga je razumela kot znamenje. »Bilo je decembra, bila sem na vrhuncu svoje kariere, imela ogromno nastopov, jaz pa sem dobesedno ostala brez glasu,« se je spomnila usodnega decembrskega znamenja, ki jo je popeljalo na pot samozavedanja, na kateri se je poistovetila s filozofijo, da tako strokovna kot osebna rast nimata meja. Danes je tudi Pika uspešna ženska, v Aveniji so ugotovili, da je srečna navznoter in navzven, in vodi center za pomoč ženskam pri zdravljenju neplodnosti.

Tako kot Pika se je tudi Neža Buh - Neisha znašla na duhovni poti, le s tem, da ona še vedno in veliko nastopa na odrih. Sodeč po informacijah v reviji Nova si je Neisha v Dolini smrti v Kaliforniji čistila avro. Pred dnevi se je vrnila z dvotedenskega potovanja po Ameriki in za Novo še enkrat podoživela romanje v Sedono, kraj v Arizoni, ki velja za mistično mesto, kjer se je vredno prepuščati pozitivnim vibracijam. To je ugotovila tudi sama. »Še psi so tam dobre volje. Domačini imajo ogromno ponudbo zdravilnih stvari, pa terapije, kot so reiki, angelske terapije, jasnovidci, masaže… Res veliko naravne medicine in naravnih metod, ki sem jih izkoristila tudi sama,« se je pohvalila ob prihodu domov.

Alfi Nipič ni Štajerec z napako

»Če ne nabira grozdja, ga najdete v stiskalnici, kjer priteče sladek mošt, ali pa na glasbenih odrih, kjer prepeva slovensko glasbo,« so v Zvezdah Lady polaskali Alfiju Nipiču, ki ima nadvse rad jesen prav zaradi opravil v vinogradih. Celo tako rad, da se včasih pošali, kot je povedal, da nisi zaveden Štajerec, če se vsaj enkrat v letu ne pojaviš v delovni obleki med trtami, ampak Štajerec z napako. Prava, klena Štajerka brez napake je sodeč po tem Brigita Šuler. Pevka in učiteljica glasbe je doma iz bližine Brežic, kjer imajo starši lasten vinograd, zato je vsaka trgatev za Šulerjeve, kot pripoveduje za Zvezde Lady Brigita, družinski praznik. Pa čeprav imajo le tristo trsov, kar pomeni, da je trgatev hitro končana. Hej, mala, opala je bila pesmica, ki sta jo nekoč prepevala skupaj z Wernerjem Brozovićem, ki je postal glavna novica enega izmed dni v preteklem tednu. Kralj ljudskih src se je znašel med srečnimi dobitniki državnih sredstev, saj je od Slovenskih železnic oziroma njihove hčerinske firme po poročanju Slovenskih novic in TV Slovenija med lanskim oktobrom in letošnjim aprilom prejel zajetnih 80.000 evrov iz postavke marketinga in promocije. Vedno zgovorni promotor Slovenskih železnic je bil za medije čudežno nedosegljiv, za TV Slovenija je le potrdil, da ima z železnicami dveletno pogodbo. Več je imel Slovencem, zamejcem in izseljencem povedati zgodovinar Mitja Ferenc, ki v prostem času gode in poje pri ansamblu Prifarski muzikanti. Za revijo Avenija je orisal ljubezensko idilo, ki jo deli skupaj z Rosvito Pesek, novinarko in voditeljico Odmevov na TV Slovenija. Povedal je, da sta kot »rit in srajca«, saj ju veže tisoč stvari, a vse, kar počneta, počneta skupaj. Edina stvar, ki jo po Mitjevem priznanju počneta vsak zase, je ta, da gre Rosvita včasih na nordijsko hojo ali tek, sam pa prisega na modne prevozne zapovedi in se naokrog prevaža z električnim skirojem.