Zakaj paketi?

Opazili smo, da imate številni uporabniki zaradi uporabe raznovrstnih bančnih storitev povečane stroške, npr. zaradi:

• plačevanja velikega števila položnic,

• dvigov gotovine na bančnih avtomatih drugih bank ali

• vsakoletnega podaljševanja prekoračitve stanja na računu.

Ker vam želimo priti naproti in vam ponuditi optimalno rešitev, s katero se boste ognili povečanim stroškom in tako ostali naša zadovoljna stranka tudi v prihodnosti, smo za vas pripravili bančne pakete S, M in L.

Moj S paket

je namenjen manj zahtevnim uporabnikom in pokriva osnovne bančne produkte.

Moj M paket

je z večjim izborom bančnih produktov na kožo pisan vsem z aktivnejšim življenjskim slogom.

Moj L paket

pa bo zadovoljil bančne potrebe zahtevnejših uporabnikov.

Ker se v banki SKB zavedamo, da je pot iz mladosti v odraslost že sama po sebi zahtevna, smo za mlade po zaključku šolanja pripravili MOJ S/2 paket, ki vam eno leto zagotavlja uporabo osnovnih bančnih storitev za polovično ceno.

Seveda pa ni nujno, da izberete paket – odločitev je izključno vaša. V kolikor želite ohraniti svoj obstoječi račun, ga brez težav lahko uporabljate še naprej in plačujete bančne storitve po svoji porabi. A paketi prinašajo določene prednosti in vam olajšajo opravljanje vsakodnevnega bančništva.

Tri ključne prednosti, ki jih prinašajo bančni paketi S, M in L

1) Preglednost nad mesečnimi stroški: fiksni mesečni strošek vam prinaša večjo transparentnost, saj vedno veste, koliko boste mesečno plačali za storitve v izbranem paketu. Če se bodo vaše bančne potrebe spremenile, lahko pakete S, M in L tudi poljubno menjavate, saj je menjava paketov za stranke banke SKB brezplačna.

2) Dodana vrednost: paketi S, M in L vključujejo dodatne produkte, ki vam lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo. Sem sodijo digitalno bančništvo, brezplačne plačilne transakcije, VISA kreditna kartica itn.

3) Dolgoročen prihranek in večja varnost: paketi S, M in L predstavljajo ugodnejšo izbiro v primerjavi s samostojnim računom in posamičnim plačevanjem produktov po ceniku banke. Prav tako pa produkti nekaterih paketov prinašajo več varnosti, kot npr. varnostni SMS za debetno in kreditno kartico v paketu M in L ali Zlata Visa Prestige kreditna kartica z Zavarovanjem kartic plus v paketu L.

Vabimo vas v najbližjo poslovalnico banke SKB, kjer lahko dobite še podrobnejše informacije in odgovore na vsa vaša vprašanja o paketih. Želimo vam namreč pomagati na poti k enostavnejšemu upravljanju osebnih financ. Naš cilj je, da vaše dnevno bančništvo postane še preprostejše kot izbiranje oblačil v omari.

Vse informacije dobite na spletni strani SKB, v vseh poslovalnicah SKB in na SKB-TEL-u: (01) 471 55 55, svoje želje in vprašanja pa nam lahko sporočite tudi preko obrazca na naši spletni strani.