Med jesenskimi plodovi, ki se vrstijo na stojnicah, je mogoče vsaj na enem mestu zapaziti tudi marone. Prodajajo jih po 9,99 evra na kilogram. A če je kostanj v tem času razumljiva izjema, je grozdja v izobilju. Cena izabele in šmarnice je 3 evre na kilogram, viktorije 4 evre na kilogram, žlahtnina je 2,50 evra na kilogram, muškat pa do 4 evre na kilogram. Fige imajo tudi že sušene, stanejo 10 evrov na kilogram. Med jabolki je tudi veliko izbire. Carjeviči so 2,50 evra na kilogram, gala in elstar od 0,70 do 2 evra na kilogram, zlati delišes 0,70 evra na kilogram. Jonagold so 1,60 evra na kilogram, obtolčene za zavitek in kompot pa je mogoče dobiti za 1 evro na kilogram.

Cena stročjega fižola se je že precej spustila, večinoma ga prodajajo za okoli 3 evre na kilogram, čeprav se najde tudi za 5 evrov in nekje tudi za 6 evrov za kilogram. Krompir stane od 0,50 do 2 evra na kilogram. Ohrovt in zelje je okoli 2 evra na kilogram, korenje od 2 do 3 evre na kilogram, brokoli okoli 4 evre na kilogram. Rdeča pesa je od 1,50 do 3 evre na kilogram in koleraba od 2 do 3 evre na kilogram, črna redkev pa večinoma 3 evre na kilogram. Tudi solato, kristalko, mehko in radič je mogoče kupiti za 3 evre. Endivija je od 3 do 5 evrov na kilogram, ledenka okoli 4 evre.