Tanja Žagar jih ima 50.000Prvakinja slovenske zabavne glasbe Tanja Žagar se je instagramu pridružila nekoliko pozneje od svojih zvezdniških kolegov, a nič zato. Priljubljene osebnosti hitro razširijo krog sledilcev in Tanja Žagar jih ima od tega tedna naprej že 50.000. Jubilej je na omrežju zaznamovala s posebno fotozahvalo, pripisala, da je vesela »vsakega posebej«, in objavi med drugim dodala ključno besedo »tiho tiho čas beži«. Da bo ujela predsednika Pahorja, ji manjka še dvakrat toliko zainteresiranih uporabnikov, vseeno pa jih ima precej več od Jana Plestenjaka, čigar objave na instagramu trenutno spremlja nekaj manj kot 26.000 ljudi.

Denis Avdić preučil Danico Lovenjak


View this post on Instagram

Work HARD 💪🔥😈 @danicalovenjak #pridna

A post shared by Denis (@dennis.avdic) on


Radijski voditelj in strokovnjak za seksistično duhovičenje Denis Avdić je te dni na instagramu objavil fotografijo novinarke in od nedavna ponovno TV-voditeljice Danice Lovenjak. Kaže, da podrobno spremlja njeno delo, saj je opazil, da ima Danica na posnetku, ki je nastal v preddverju Cankarjevega doma, povsem rdeča kolena. »Trdo delo« je v angleščini pripisal Avdić in s tem namignil, da je Lovenjakova pred nastankom posnetka najbrž klečala. Fotografijo je objavil pod ključno besedo »pridna«, Danica Lovenjak pa vplivnemu radijcu šale očitno ni zamerila, saj mu je v komentarjih pod fotografijo pustila smeška.

Predsednik Pahor ugodil prošnji za objavoGosti, ki jim predsednik Borut Pahor podeljuje priznanja v svojih prostorih, se na obisku poleg prevzema nagrade očitno nadejajo predvsem možnosti, da bi pristali na njegovem instagramu. Prejšnji teden je prošnjo za objavo menda vložila Veronika Rožmanc, ki je za oblikovanje večnamenskega otroškega šotora v obliki kita prejela nagrado za najboljšo globalno odgovorno idejo 2019 in priznanje za najboljši mladinski startup 2019. Predsednik je želji ugodil, oblikovalka pa je na svojem profilu medtem priznala, da je občutek, ko sanje postanejo resničnost, fantastičen.

Tanja Ribič mišice trenira na vrtuSlovenska igralka je na instagramu objavila fotografijo, na kateri okopava gredo na vrtu družinske obmorske vile. Pravi, da je bil vrtiček precej zanemarjen, saj so v zadnjem obdobju veliko časa preživeli na barki. A vrtna dela rada opravlja, je poudarila. Ne mara fitnesa, raje je na zraku in mišice krepi s koristnim delom. In ne samo to. Njen cilj je namreč tudi ozaveščanje javnosti o čim manjši odvisnosti od korporacij, ki nam prodajajo mrtvo hrano.

Čuki še vedno v usklajenih kostumih


View this post on Instagram

Slivje pri Kozini 🎙 Mi smo pripravljeni 🤟😎

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki) on


Moški iz glasbene zasedbe Čuki še vedno prisegajo na usklajenost odrskih kostumov, so nedavno pokazali na svojem instagramu. Včasih so oblečeni v nevtralno kombinacijo kavbojk in bele srajce, za nastop v Slivjah pri Kozini pa so si vendarle izbrali tesno prilegajoče se srajce s karirastimi progami rdeče barve. Glavni čuk Jože Potrebuješ je v skupini obkrožen s precej mlajšimi kolegi, zato se nam dozdeva, da je prav on pooblaščen za kostumografijo.

Žulj, Nesreča in druga zemljepisna imenaMed mnogimi zanimivimi vsebinami, ki jih ponuja instagram, smo nedavno zaznali profil, ki se osredotoča na iskanje nenavadnih zemljepisnih imen v širši balkanski regiji. Najdbam profila z imenom Topografije trenutno sledi skoraj tisoč uporabnikov, sodeč po pogostosti objav pa imamo na območju neskončno krajev, rek, vasi ali vzpetin z nenavadnimi poimenovanji. Na primer park Nesreća, kraje, kot sta Žulj in Usrani, ter jezero z imenom Stara baba.