Johnson se je na prvo mesto najbolje plačanih igralcev povzpel z drugega mesta, čeprav je lani zaslužil manj kot leto prej. Do sprememb na lestvici je prišlo predvsem zaradi Georgea Clooneyja, ki je lani zaslužil 900 milijonov evrov s prodajo svojega podjetja, ki proizvaja tekilo, in tako postal največji zaslužkar med igralci. Ker letos ni prodal nobene destilarne, je po zaslužku šele na desetem mestu.

Johnson se je na prvo mesto povzpel z 81 milijoni evrov, ki jih je nabral tako z igranjem v filmih kot s promocijo športne opreme Under Armour. Lani je sicer igral v filmih Hobbs & Shaw, ki nadaljuje zgodbo filmov Hitri in drzni, in Nebotičnik, kot producent pa se je podpisal pod filma Fighting With My Family in Shazam!.

Med deseterico najbolje plačanih so se letos znašli še Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., bollywoodski igralec Akshay Kumar in Jackie Chan, prvič pa se je med deseterico po letu 2015 znašel Bradley Cooper, predvsem po zaslugi filma Zvezda je rojena, v katerem je igral, ga režiral, napisal in produciral. Na koncu lestvice so Adam Sandler, Chris Evans, Paul Rudd in Will Smith, ki je lani nastopil v samo enem večjem filmu, in sicer v Aladinu.