Ob Craigu so v zasedbi še igralec Ralph Fiennes kot M, Lea Seydoux kot Dr. Madeleine Swann in Ben Whishaw kot Q. Moneypenny je ponovno Naomie Harris, Rory Kinnear agent MI6, ekipi pa se je ponovno pridružil tudi igralec Jeffrey Wright kot Felix Leiter.

Oskarjevec Rami Malek, ki je zlat kipec dobil za vlogo Freddieja Mercuryja v biografskem filmu Bohemian Rhapsody, igra glavnega nasprotnika tajnega agenta 007.

Snemanje 25. filma o slavnem tajnem agentu sicer po pisanju francoske tiskovne agencije AFP že poteka, a so ga spremljale težave in zamude. Sodelujoče je junija na snemanju v britanskih studiih Pinewood pretresla eksplozija, ki je povzročila škodo in manjšo poškodbo. Časopis Sun je poročal, da se je trojna eksplozija sprožila ob spodleteli kaskaderski točki, kar je uničilo del strehe in več stenskih panelov.

Pred tem pa si je med snemanjem filma na Jamajki Craig, ki že petič igra legendarnega vohuna, poškodoval gleženj.

Scenarij podpisujejo Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns in Phoebe Waller-Bridge. Režiserja Dannyja Boylea, ki je sodelovanje odpovedal zaradi »kreativnega nesoglasja«, pa je septembra lani zamenjal Cary Fukunaga. O težavni produkciji novega filma o najbolj znanem britanskem agentu smo podrobneje že pisali.