Za nekatere so električni skiroji prava nočna mora. Prav zaradi tega se je na družbenem omrežju instagram pojavil tudi profil z imenom Bird Graveyard.

Na profilu, ki ima že skoraj sto tisoč sledilcev, je moč opaziti le slike in videe, ki prikazujejo uničenje oziroma škodo na električnih skirojih.

View this post on Instagram

Tag a van morrison fan

A post shared by Bird Graveyard (@birdgraveyard) onKot je zapisano na spletnem portalu Vice, urednika profila Bird Graveyard pri uporabnikih električnih skirojev najbolj moti, da ga ne uporabljajo za pravi namen. »Vedno se pojavi nek 'kreten', ki se z električnim skirojem pojavi v skate parku,« je urednik utemeljil svojo misel.

Objavljanih tovrstnih slik in video posnetkov dobiva tudi veliko nasprotovanj. Mnogi so mnenja, da podpirajo vandalizem. Uredniki profila svoje početje zagovarjajo tako, da se jim vse skupaj zdi zabavno. Po njihovem mnenju je težava v posamezniku, ki se ne zna nasmejati posnetku električnega skiroja, ki se nahaja v ognjenih zubljih ali leti po zraku iz strehe večnadstropne zgradbe, še piše na portalu Vice.