Leta 2016 je Theresa May v intervjuju za Sunday Times povedala, da je bila zelo vesela mačka Larryja, četudi je izpostavila, da je bolj »pasji človek«, saj je z njimi odraščala. Povedala je, da je štirinožec večkrat dal jasno vedeti, kateri sedež je njegov, a na srečo to ni bil premierkin pisarniški stol. Njun odnos se skozi njeno vodenje naj ne bi izboljšal. Policija je namreč morala pred premierkinim odstopnim govorom posredovati in načrtno odstraniti Larryja, saj so se bali, da bi ta zmotil proces in na kakršenkoli način pozornost usmeril nase.

David Cameron, bivši predsednik vlade, je pred svojim odstopom z objavljeno fotografijo mačka v svojem naročju utišal govorice o tem, da se z Larryjem nista ujela. Zapisal je: »Žal Larryja ne morem vzeti s seboj, saj pripada hiši in osebju, ki ga obožuje, prav tako kot jaz.«

Cameron je mačka pohvalil tudi med obisku ameriškega predsednika Baraca Obame, saj mu je ta dovolil, da ga boža. Bivši predsednik vlade je bil odgovoren, da je maček postal del Downing Streeta in hkrati tradicija, ko ga je leta 2011 pripeljal iz zavetišča, hitro pa so bile opazne njegove veščine lovljenja miši, ki jih je osvojil kot potepuški maček.

Pred njim - čeprav na hišni številki enajst in ne deset - je njegovo mesto zasedala mačka Sybil. Podatki, ki jih je leta 2005 razkrila domača pisarna, pričajo tem, da je že leta 1929 tukaj živel maček po imenu Peter.