Za zdaj še ni znano, ali se bodo novi generaciji newyorških najstniških snobov pridružili tudi igralci iz originalne serije, prav tako ni znano, ali bodo scenaristi tokrat bolj spretno razkrili skrivnost tega, kdo je zares opravljivka. V seriji je namreč glas vsevedni spletni osebnosti posodila Kristen Bell, na koncu pa se je izkazalo, da je opravljivka Dan, ki ga je igral Penn Badgley, čeprav bi bilo to glede na zgodbo v 121 epizodah praktično nemogoče.

Badgley je pozneje na Netflixu odigral glavno vlogo v seriji You, kjer je lahko svoje zalezovalske sposobnosti privedel do skrajnosti. Nadaljevanje serije Opravljivka naj bi se sicer osredotočilo na družbene medije in načine, na katere so ti v zadnjih desetih letih spremenili New York.

Poleg Opravljivke se na zaslone vračajo še nekatere legendarne serije, na primer Zona somraka, ki jo bo gostil režiser Jordan Peele, pa tudi Beverly Hills, 90210, v kateri naj bi igrali (še živeči) člani originalne zasedbe. Ljubitelji brkov bodo spet lahko uživali v seriji Magnum P. I., vračajo pa se tudi dekleta iz serije Čarovnice, ki je debitirala davnega leta 1998.