Tiffani Adams je povedala, da je zaspala med letom iz Quebeca do Toronta. Prebudila se je na mrzlem in temnem letalu, še vedno pripeta na svoj sedež, letalo pa je bilo parkirano ob pristajalni stezi. Zatrdila je, da ima od incidenta neprestane nočne more.

Kot je povedala, se je predramila okoli polnoči, nekaj ur za tem, ko je letalo že pristalo. V letalski družbi Air Canada dogodka niso zanikali in ga že preiskujejo.

Pozornost privabila z žepno svetilko

Ko se je potnica zavedala situacije, je najprej poklicala prijateljico in ji sporočila, kje je, ta pa je o tem obvestila upravo letališča v Torontu. Adamsova je medtem v pilotski kabini našla žepno svetilko in z njo spuščala signale upravljalcem letališča. Opazil jo je eden izmed delavcev, ki skrbijo za prtljago potnikov, in bil po besedah Adamsove vidno šokiran.

Letalska družba je nesrečnici ponudila prevoz z limuzino in hotelsko sobo, a je oboje zavrnila, saj se je želela samo vrniti nazaj domov. Povedala je tudi, da so jo predstavniki letalskega prevoznika klicali že dvakrat in se ji zaradi pripetljaja iskreno opravičili.