Podjetniški trampolin je tokrat potekal že četrtič. Gre za šesttedenski program velenjskega Saša inkubatorja, ki ekipam omogoča razvoj od ideje do prodaje v šestih tednih.

Izbranih šest najboljših ekip

Med 28 prijavljenimi podjetniškimi ekipami je bilo izbranih dvanajst tistih, ki so šest tednov gradile svoje ideje ob pomoči vrhunskih strokovnjakov iz prakse. Strokovna ekipa Saša inkubatorja je izbrala šest najboljših ekip, ki so se predstavile na zaključnemu dogodku. Regijski startup leta je postala ekološko usmerjena ekipa Eho, ki kot prva v Sloveniji ponuja naravno mineralno kozmetiko v leseni embalaži in kupce prepriča tudi z izjemnim dizajnom.

Zagon za zmagovalni startup

Ekipa je prejela dve nagradi: vavčer za ekspertno svetovanje v vrednosti 10.000 evrov in letno članarino v Klubu podjetnikov Saša regije. Članica ekipe Mojca Kotnik je povedala: »Navdušena sem, da nas je občinstvo izbralo za startup leta. Danes smo dobili ogromno novega zagona in dobesedno velik odskok s trampolina. Z besedami težko opišem, kaj vse sem dobila skozi program – znanje, kontakte in tisto, kar je najbolj pomembno – veliko podpore. Na tem mestu se iskreno zahvaljujem celotni ekipi Saša inkubatorja, ki nas je vodila, spremljala in bodrila, predvsem pa verjela v nas.«