Francija je v 11. minuti zadela preko Kyliana Mbappeja, v 30. minuti je zabil še Wissam Ben Yedder, v sodniškem dodatku pa Florian Thauvin. Kurt Zouma je zadel za 4:0 po eni uri igre.

Nemčija je že v prvem polčasu dosegla pet zadetkov, dvakrat je bil natančen Marco Reus. Po dobri uri igre je drugič na tekmi za 6:0 zadel Serge Gnabry. Do konca tekme so Nemci gola dosegli še preko Timo Wernerja in Leroyja Saneja. Elf je v teh kvalifikacijah še ni oddal točke. V isti skupini je Severna Irska na četrti tekmi prišla do četrte zmage. Z 1:0 je v gosteh premagala Belorusijo.

Derbi večera med Italijo in BiH v Torinu so bolje začeli gosti, v vodstvo jih je po lepi akciji popeljal Edin Džeko z golom v 33. minuti. V 49. minuti je z volejem z roba kazenskega prostora po podaji iz kota zadel Lorenzo Insigne. V 86. minuti je zmago Italiji, ki še ni oddala točke, priigral Marco Veratti.

Armenija je presenetila Grčijo z 2:3, Finska je z 2:0 odpravila Liechtenstein. Italija je na vrhu z 12 točkami, druga je Finska s devetimi, tri manj ima Armenija. Grčija in BiH jih imata po štiri.

Turčija, ki je v četrti krog vstopila 100-odstotna, je izgubila na Islandiji z 1:2.

Po četrti tekmi brez poraza ostaja tudi Belgija, ki je premagala Škotsko s 3:0, dva gola je dosegel Romelu Lukaku, enega Kevin De Bruyne.