Tanja Žagar, vedno in povsod

Pevka zabavne glasbe in zmagovalka šova Zvezde plešejo Tanja Žagar ne počiva na lovorikah posodobljene slave, ampak že snema nov material. Če sodimo po njenih objavah in zapisih z instagrama, gre tokrat za videospot za skladbo z aktualnim naslovom Pleši z mano. Za priložnost si je nadela primeren plesni kostum, na fotografijah pa označila, da je na Palmi de Mallorci, v Avstraliji in na Malti. Seveda ni mislila resno, kot je opazil tudi eden od sledilcev, ki je prepoznal napis in razkril, da so bile fotografije posnete v kranjskem Tuš centru. Prepoznal je menda lokacijo napisa VIP, kratico, ki si jo za šalo vselej razpoložena pevka v podpisu pod fotografijo razlaga kot »vedno in povsod«.

Martinu Golobu naklonjeni tudi otroci

Trenutno najpopularnejši župnik Martin Golob navdušuje tudi lokalne otroke, ki obiskujejo verouk. Ena od njih, menda prvošolka, je na cesto s kredami narisala mnogo src, sredi največjega pa zapisala besedo »župnik«. Goloba je njemu posvečena umetnina očarala, njegove sledilce pa tudi. Nič čudnega torej, da je pod na novo objavljeno fotografijo samega sebe že nekaj dni pozneje zapisal modrost, da se redko smili sam sebi, če pa se že, pa si reče, da se smili vsaj enemu. Kdo bi že utegnil pomisliti, da se nevarno spogleduje z napuhom.

Challe Salle ne išče pozornosti

Še en popularen moški, zavezan skromnosti, je slovenski pevec Challe Salle, ki bo pred jesenjo izdal tudi zbirko šolskih potrebščin s svojo podobo in citati iz svojih popevk, kot so »Cele dneve delam«, »Legenda« in seveda »Vzem si ga lagano«. Tudi sam svoj obraz in telo rad pogosto objavlja na instagramu, kjer mu sledi več kot 70.000 uporabnikov. A v resnici razmišlja drugače. Pod nedavno fotografijo, na kateri s sončnimi očali čepi oblečen v črno usnje, je namreč svetoval, da ni potrebe iskati pozornosti, saj te bodo, če si dovolj poseben, ljudje opazili sami.

Lorella Flego v studio prinaša Mediteran

Ano Tavčar iz nacionalkinega jutranjega TV-programa v studiu večkrat obišče modna dopisnica Lorella Flego, ki ji poroča o najnovejših trendih in kar je še novic iz sveta visoke mode. Voditeljica je na instagramu priznala, da ji je to v posebno veselje, saj znana modna strokovnjakinja v studio prinese ogromno »lepote, Mediterana, dišeče arome po ženski in prelep nasmeh«. Lorella Flego ji sicer ni vrnila komplimentov, saj na svojem profilu objavlja izključno fotografije sebe, je pa kolegici v komentarju pod fotografijo vendarle odvrnila, kako zelo jo ima rada.

Đuro je praznoval rojstni dan

Branko Đurić - Đuro je nedavno praznoval rojstni dan; če se internet ne moti, ima 57 let. Nekaj utrinkov z rojstnodnevnega kosila je delil na svojem instagram profilu, bolj dodelano objavo pa mu je posvetila soproga Tanja Ribič, ki je pod skupno fotografijo v angleščini zapisala, da praznujejo njegov prihod na ta svet oziroma kako ga je s svojim prihodom obogatil. Za konec pa še, da želi mirno plovbo njuni barki. Najbrž dobesedno, saj je znano, da imata v lasti barko, s katero vsako poletje plujeta po Jadranskem morju.

Damjan Murko želi družbo za zajtrk

Vodi lokale, nastopa in od nedavna še organizira poroke, zato lahko Damjan Murko zajtrkuje razkošno. »Za kralja kraljevski zajtrk,« sporoča Murko na instagramu pod fotografijo umešanih jajc na posteljici iz špinače, narezanega jabolka, sadnega jogurta in majhnega sendviča. Zajtrk v lokalu si je, še dodaja, privoščil po nori noči in vesel bi bil, če bi se mu kdo pridružil. Pozornost je pritegnil tako kot običajno oziroma tako, kot želi – ljudje so v komentarjih namreč označili svoje prijatelje, predvidoma tiste, s katerimi se skupaj radi pošalijo na njegov račun.