Princesa, ki se je leta 2016 ločila od Arija Behna, s katerim sta bila poročena 14 let in imata tri otroke, se bo s svojim novim partnerjem podala na turnejo po petih mestih in tudi sama sodelovala pri »aktiviranju božanstvenosti«, s čimer se ukvarja njen novi partner. Vstopnice za dogodke je mogoče kupiti na spletu, cene pa se gibljejo med 60 in 125 evri. Na njih bo par izvajal seminarje, meditacije in šamanske obrede ter razkrival »skrivnosti življenja«.

Princesa in šaman naj bi se sicer spoznala lani, a Verrett trdi, da se poznata že več življenj, prav tako naj bi bila v več prejšnjih življenjih že poročena, zato je bila romanca v tokratnem življenju očitno neizbežna. Ne samo to, Verrettova mati, ki ima norveške korenine, naj bi mu že pred časom napovedala, da se bo zaljubil v ločeno žensko iz države, iz katere prihajajo njeni predniki.

Durek Verrett sicer precej dobro služi na račun svojih nadnaravnih sposobnosti; na svoji spletni strani prodaja glasbo za meditiranje, organizira šamanske tabore, piše knjige in redno nastopa v ameriških oddajah. Številnim hollywoodskim zvezdam naj bi pomagal, da se odvadijo kokaina, udeležence svojih delavnic pa naj bi pogosto spodbujal, da na njih bruhajo in tako izločijo vse strupe iz svojega telesa.