Pa vendar vsak gostitelj še tako skromne zabave ve, kako utrujajoče je lahko streči zbrani družbi. Tekanje od hladilnika in omare s pijačami zna težko pričakovano zabavo iz sprostitve spremeniti v napor. Tudi gostom ob vašem nenehnem sprehajanju sem in tja postane hitro neprijetno.

Prepustite se toku zabave

Da bi se izognili zamudni hoji in ta čas raje posvetili svojim gostom, si lahko omislite izjemno praktično rešitev – barski voziček. Kos pohištva, ki je v trendu že nekaj stoletij. Nenazadnje boste z lepo oblikovanim vozičkom v dnevni prostor vnesli element modernosti in elegantnosti, predvsem pa vam bo s svojo praktičnostjo olajšal marsikatero pogostitveno opravilo.

Za bolj prefinjene

Če se vam zdijo zlati dodatki in okrasni ornamenti v stilu Velikega Gatsbyja preveč kičasti za vaše bivalne površine, si lahko omislite povsem preprost voziček, ki se bo enostavno zlil s prostorom in elementi v njem in tako ne ne bo kradel pozornosti drugemu pohištvu. Enostaven, praktično neopazen, pa vendar bo poskrbel za potreben dotik prestiža v prostoru. Namesto klasičnega vozička morda izberete modernejšo različico v bolj zanimivih oblikah.

Barski voziček je praktično nepogrešljiv »modni« dodatek doma, kjer prevladujejo les in drugi naravni materiali. V tem primeru izberemo voziček rustikalnega videza, ki ima v konstrukciji namesto stekla lesene odlagalne površine. Prednost tovrstnih vozičkov je tudi, da se težje razbijejo; ker so izdelani iz trpežnejših materialov, so trdnejši in obstojnejši. Prav tako niso zahtevni za vzdrževanje.

Njegova vsestranskost

Če menite, da barski voziček ne bo služil prvotnemu namenu, lahko njegovo vsestranskost uporabite v druge namene. Lahko postane nadomestek za mize na hodnikih in v predsobah ali odlagalna površina za drobnarije. V dnevnem prostoru lahko služi kot mizica oziroma polica za knjige in revije, rože, ki ne potrebujejo direktne svetlobe, kristale in druge praholovce, celo svetila.

V spalnici lahko voziček služi kot lepotilna mizica, na katero odložite vso kozmetiko in lepotilne pripomočke, z dodatkom oblazinjenega tabureta pa lahko postane celo vaš lepotilni kotiček. Morda pa le malo višja nočna omarica. Tudi v kuhinji ga lahko uporabimo kot poličko za zeliščni vrt. Tako boste imeli skozi vse leto na dosegu roke sveža zelišča za kuho in drugo uporabo. Praktično ga lahko uporabite tudi v kopalnici – kot polico za brisače in šampone.