Prijazni in sodobno opremljeni apartmaji treh različnih kategorij, raznolika družba jaht in čolnov, sončni zahod nad Piranskim zalivom in sprehod ob morju, ki je v neposredni bližini apartmajskega naselja, gostu zagotavljajo sproščeno bivanje na Obali.

Mediteranska arhitektura sedmih stolpičev

Pogled iz apartmajev Residence Portorož, ki so tik ob Marini Portorož, seže do bližnjega Portoroža, objame zasanjan kraški svet in zdrsne daleč do obzorja, kjer se stikata modrina neba in neskončno valovanje morja. Izbrana notranja oprema apartmajev zagotavlja mirno in sproščeno bivanje le nekaj metrov od morja. Sedem stolpičev je poimenovanih po vetrovih Jadranskega morja in obsega po deset apartmajev različnih velikosti. Apartmaji tipa Classic velikosti 65,5 kvadratnega metra so dvosobni in imajo dve kopalnici. Apartmaji tipa Superior so trisobni s kvadraturo slabih 70 kvadratnih metrov in imajo dve kopalnici. Pritlični apartmaji imajo atrij in dve notranji parkirni mesti, drugi apartmaji tega tipa pa imajo po eno notranje in zunanje parkirno mesto. Apartmaje tipa Royal, ki so v zgornjih nadstropjih vsakega stolpiča, odlikujejo velike terase. So trisobni, polno opremljeni, imajo dve kopalnici ter dve notranji in eno zunanje parkirno mesto. Kvadratura prestižnih apartmajev tipa Royal je nekaj manj kot 75 kvadratnih metrov. Cene in druge informacije o apartmajih najdete na spletni strani www.residence-portoroz.si.

Sprehajalna pot gosta iz apartmajskega naselja ob obali pripelje do središča Portoroža. Streljaj od apartmajev Residence Portorož je tudi vse bolj priljubljena kolesarska pot Porečanka (Parenzana), ljubitelje hoje pa pot zanese do bližnjih Sečoveljskih solin ali do Forme vive. V neposredni bližini je tudi športno in rekreacijsko središče, znano predvsem po številnih odlično pripravljenih teniških igriščih. Številne počitniške in športne aktivnosti omogoča tudi Marina Portorož, ki je tik ob naselju in se lahko pohvali z edinim otokom ob slovenski obali. Spremljajočo gostinsko ponudbo, od osvežilnih napitkov in okusnih jedi z žara do vabljivih sladic, dopolnjujeta odlični restavraciji v marini.

Nakup kot naložba

Zaradi odlične lege je apartmajsko naselje privlačno tako za domače kot tuje turiste, zato lahko nakup predstavlja izvrstno investicijsko priložnost. Glede na povpraševanje se vse pogosteje dogaja, da se zmogljivosti nastanitev na Obali zapolnijo že ob prvomajskih praznikih, še bolj pa se to pokaže v glavni turistični sezoni. Povpraševanju primerne so sezonske cene nastanitev.