Skromna rojstnodnevna slaščica Tjaše Železnik

Dramska in občasno filmska igralka Tjaša Železnik je pred kratkim praznovala rojstni dan, pri tem pa si je rojstnodnevno svečko zataknila v skromno, a pri nostalgikih še danes cenjeno sladico indijanček. Ali si je privoščila eno od imenitnejših različic, ki jih ponujajo slaščičarne v središču prestolnice, ali pa preprostejšo in zato pristnejšo izvedbo, ki je na voljo v lokalnih supermarketih, ni znano. So pa fotografije z instagrama razkrile, da je poleg indijančkov naklonjena tudi njihovim sladkim bratrancem ježkom.

Damjan Murko vam organizira poroko

Vseslovenski dvorni norček, zvezdnik s koledarjev in šef štajerskega gostinskega lokala Damjan Murko je prek instagrama sporočil, da se je lotil novih poslovnih izzivov. Po novem je menda tudi organizator porok. Fotografijo srednje navdušenega poročnega para s prve letošnje svatbe v njegovi režiji je seveda objavil na instagramu. Pravi, da je bilo ganljivo, in sprašuje, ali še kdo potrebuje njegove storitve. Morda se uspete dogovoriti celo za glasbeno točko ali dve.

Večina v puhovkah, Tanja Ribič v morju

Medtem ko je teoretično cvetoči maj večina pozdravila v zimskih puhovkah, se je igralka Tanja Ribič odpravila na za silo toplejši dalmatinski otok Brač in se tam slekla do kopalk. Ne samo to, zaplavala je v morju, pa čeprav otok celo v najtoplejših mesecih slovi predvsem po vetrovnem podnebju. Dokazno gradivo je objavila na instagramu in med drugim pripisala, da plavanje v mrzli vodi krepi imunski sistem. Kljub vsem blagodejnim učinkom namakanja v ledeni vodi je bila v morju presenetljivo edina. »Se vidi, da si iz Zasavja,« jo je pohvalil eden od sledilcev, ki je igralkino trdoživost pripisal trboveljskemu poreklu.

Mirana Rudana zanimajo zelišča

Dvakrat nekdanji frontman zasedbe Pop design Miran Rudan rad bere revije o zeliščih, smo izvedeli z ene od nedavno objavljenih fotografij na instagramu. Tja nas je sicer pripeljal posnetek njegovega belega očnjaka, ki je med domačimi oboževalci iztekajoče se serije Igra prestolov te dni posebej pomenljiv. V zadnji epizodi je namreč osrednji junak Jon Snow svojega belega volka oddal v posvojitev, in to brez ganljivega slovesa, zato so se nekateri pošalili, da tako očitno končajo »pridni kužki« s strtim srcem in strahom pred zapustitvijo. Pri Miranu Rudanu doma.

Skoraj nasmejana evrovizijska predstavnika

Naša letošnja evrovizijska predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl sta že v Izraelu, nekaj utrinkov s tamkajšnjega dogajanja pa sta objavila tudi na instagramu. Sicer ne objavljata fotografij z nastopov in evrovizijskega zakulisja, kakor smo vajeni od njunih predhodnikov, pač pa sproščene turistične posnetke modernega mladega para na počitnicah. Na eni od fotografij sedita na plaži, na drugi pa že presegata okvire že videnega, saj se, če dobro premerite njuna obraza, skoraj smejita.
View this post on Instagram

Sun is strong in Jerusalem 🌞

A post shared by Zala Kralj & Gašper Šantl (@zalagasper) on

Naporni vsakdan partnerjev vplivnic

Nekdanja miss športa in danes blogerka oziroma vplivnica Ajda Sitar je pred časom na svoj instagram začela vključevati svojega zaročenca, nekoč uspešnega profesionalnega atleta Jana Žumra. Ta mora sodelovati pri zrežiranih posnetkih, ki vključujejo strastno poljubljanje ob kuhinjskem pultu, sedenje na gugalnicah sredi eksotičnega otoka, poziranje z baloni v obliki src in čutno objemanje v postelji, s katerim reklamirata spodnje perilo. Medtem ko je Sitarjeva nad fotoseansami videti navdušena, sodeč po videnih fotografijah ugibamo, da modno influencerstvo ni Žumrov najljubši hobi na svetu. In da na račun posnetkov sliši marsikakšno zbadljivko svojih moških prijateljev.