Pisalo se je leto 1998, ko je zaživelo naše podjetje, in kljub skromnim začetkom sta v naših glavah živeli zmagovalna miselnost in odločnost, da postavimo podjetje Rajmax na zemljevid vodilnih proizvajalcev PVC in ALU stavbnega pohištva v Sloveniji. Po dvajsetih letih delovanja lahko z lahkoto trdimo, da se v naši proizvodnji ustvarja vrhunske in najmodernejše izdelke. V našem podjetju redno spremljamo spremembe tržišča in jih usklajujemo z visokimi zahtevami naših strank. Stalne spremembe imajo dolgoletno tradicijo, pri čemer vedno izbiramo nove poti, ne da bi se odrekli odličnosti. Ponos našega podjetja so dolgoletne veze s strankami in poklicnimi sodelavci. Veliko damo na certificirane specialiste v svojih vrstah in na kvalifikacije ter usposobljenost svojih zaposlenih.

Vse, kar potrebujete, na enem mestu

Vodilni izdelek v naši proizvodnji so PVC okna in vhodna vrata, kupcem pa lahko ponudimo tudi celotno storitev pri zamenjavi ali vgradnji, od senčil, komarnikov, notranjih in zunanjih polic do garažnih vrat ter zaključna dela okoli oken in vrat. Poleg izdelkov iz PVC je na voljo tudi pester program izdelkov iz ALU, ki vsebuje vhodna in avtomatska vrata, steklene fasade ter različne vrste zasteklitev.

Vedno v koraku s časom

Moderni arhitekturni trendi narekujejo razmah velikih steklenih površin in tudi tu s pridom upravičujemo svoj slogan »Prijetna toplina bivanja«. Privlačnost velikih steklenih površin, dvižno-drsnih sten in zimskih vrtov, ki po svoji kakovosti spadajo v sam vrh naših izdelkov, se ne skriva le v pristnem stiku z okolico, velikem zajemu sončne energije in naravni osvetlitvi prostorov, temveč tudi v izjemni toplotni in zvočni izolativni vrednosti. Piko na i pa dodajata brezčasen videz in estetska arhitekturna eleganca. Velike steklene površine ponujajo zaščito bivalnih prostorov pred zunanjimi vplivi, obenem pa omogočajo nemoteno uživanje v lepoti odprtih prostorov.

Dvižna drsna stena – prodajna uspešnica preteklih in prihodnjih let

Z dvižno-drsnim sistemom doživite popolnoma nov občutek bivanja. Zeleno okolje ali urbano obzorje – velike okenske površine zabrišejo mejo med zunanjim in notranjim svetom. Dvižno-drsni sistem se ponaša z najvišjim udobjem odpiranja in zapiranja z odličnimi vrednostmi toplotne izolacije in arhitekturno elegantno estetiko. Drsni elementi so prijetno tihi in enostavno drseči, kar je dodaten plus sistema Rajmax PremiDoor. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali z informacijami glede velikosti, barv in materialov. Privlačen dizajn, brezčasen značaj, tehnične lastnosti, kot so tesnost, stabilnost, velike izhodne površine in prihranek prostora ter zanesljivo delovanje z visokim udobjem za uporabnika – zaradi vsega tega je naš dvižno-drsni sistem prava rešitev za vsakogar, posebno za tiste, ki cenijo panoramski razgled.

Montaža RAL

Za doseganje najbolj zahtevnih izolativnih standardov in preprečevanje toplotnih mostov je pri zunanjem stavbnem pohištvu za vse pasivne in nizkoenergijske objekte predpisana RAL-montaža, ki poskrbi za skoraj 100-odstotno zatesnjen prostor med oknom in zidom. RAL-montaža je tesnjenje oken v treh ravneh – zunaj deluje paroprepustno, srednji del je izolativen, notranji del pa je za paro neprepusten. Pri tej metodi za tesnjenje uporabljamo ekspanzijske trakove in posebne folije, ki ne prepuščajo zraka in vodne pare. Taka montaža je v primerjavi s klasično resda zahtevnejša in dražja, a prinaša neprimerljivo boljše dolgoročne rezultate.

Rajmax ECO Pasiv Newline ALU CLIP – inovativno okno

Nova in unikatna generacija oken, inteligentna kombinacija prednosti aluminija in umetne mase. V sistemu ALU-CLIP se elegantna oblika aluminija z ALU-oblogo v pestri izbiri barv spaja z optimalnimi izolacijskimi vrednostmi najsodobnejših PVC-profilov okna Rajmax EcoPasiv NewLine, ki ponujajo optimalno toplotno izolacijo, zanesljivo funkcionalnost in minimalno vzdrževanje. Sedemkomorna tehnologija ne samo v profilih, ampak tudi v vseh funkcionalnih ravneh. Komore so dimenzionirane za optimalno toplotno izolacijo. Tri tesnilne ravni s sredinskim tesnilom zagotavljajo dobro tesnost proti dežju, vetru in odlično zvočno izolacijo. Kombinacija PVC in aluminija oknu doda tudi zanesljivo trdnost in visoko strukturno celovitost, saj so okna pritrjena preko posebnih komor v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi. Če za svoj dom iščete najboljše okno, ki združuje prednosti aluminija in PVC, potem je sistem EcoPasiv NewLine AluClip idealna izbira za vas.

Prijeten vhod v dom skozi vrata Rajmax – Trend Line Zero

Dokaz, da z nenehnimi inovacijami v podjetju Rajmax izpolnjujemo najvišje standarde kakovosti, je vratni sistem Trend Line Zero. Odlikuje ga edinstven, certificiran in patentiran sistem izdelave, zasnovan in preizkušen v tujini in dovršen na slovenskih tleh. Gre za inovativen sistem pritrjevanja prekrivnega aluminijastega polnila na osnovno PVC konstrukcijo vrat s posebnimi patentiranimi zatiči, s čimer preprečimo upogibanje vratnih panelov pri večjih temperaturnih nihanjih. To pomeni, da tudi pri močnejšem toplotnem sevanju v poletnih mesecih ali pri izjemnem mrazu v zimskem času vhodna vrata ostanejo dimenzijsko stabilna in vselej funkcionalna. Patentirani montažni adapterji, vstavljeni v notranjo stran podboja, preprečujejo vdor vlage in vode v vratni sistem. Kakovostni tečaji roll pa s 3D nastavitvijo omogočajo, da se sila teže razporedi. Na tehničnem področju sistem Rajmax Trend Line Zero s poravnanim vratnim krilom iz aluminija na zunanji strani in PVC na notranji strani prepriča z vrednostmi toplotne izolacije, ki zadostijo zahtevam pasivne gradnje, z visoko odpornostjo proti vremenskim vplivom ter z dovršenim sistemom tesnjenja na pragu. Tehnološka dovršenost v kombinaciji z modernim dizajnom elegantnih ravnih linij postavlja vrata Rajmax Trend Line Zero v sam vrh sodobnih vratnih sistemov.

Naš cilj je vaše maksimalno zadovoljstvo. Naše poslanstvo je nadaljevati in nadgrajevati kakovost, ob tem pa ponujati najbolj primerne rešitve glede na želje posameznikov.