Philadelphia se je v Brooklynu veselila s 112:108. Junak tekme je bil Joel Embiid z 31 koši in 16 skoki,ki je na prejšnji tekmi zaradi poškodbe počival, 24 točk je dodal Tobias Harris. Na nasprotni strani je 25 točk dosegel Carris LeVert, po 21 pa Jarett Allen in D'Angelo Russel.

Gostje so na tekmi povedli s košem Embiida šele slabe tri minute pred koncem. V napeti končnici je za vodstvo Brooklyna s 108:107 25 sekund pred koncem Joe Harris, na nasprotni strani pa je po podaji Embiida s trojko odgovoril Mike Scott. Potem, ko so gostitelji v naslednjem napadu izgubili žogo, so storili hiter taktični prekršek, a je bil Tobias Harris natančen s prostih metov in postavil končni izid.

Milwaukee se je v Detroitu veselil zmage s 109:103. Vnovič se je pokazal velik nabor igralcev v ekipi iz Wisconsina, saj je kar sedmerica igralcev dosegal dvomestno število košev. Z 20 točkami je bil najuspešnejši Khris Middleton, po točko manj sta dosegla Brook Lopez in Eric Bledsoe. Za Detroit je 27 točk dosegel Blake Griffin.

Gostitelji so bili boljši le v uvodu srečanja, kasneje pa so gostje prevzeli pobudo in trdnega vodstva, v zadnjem delu so vodili tudi za 20 točk, niso več izpustili iz rok.

Zelo tesno je bilo v Salt Lake Cityju, kjer se je Houston veselil tesne zmage s 104:101. Gostje so v končnici vseskozi vodili, do zmage pa prišli z natančnim izvajanje prostih metov, saj so v zadnjih 42 sekundah zadeli pet od šestih poskusov. Za zmagovalce je 22 točk dosegel James Harden, za Utah pa Donovan Mitchell kar 34.

Denver pa je v San Antoniu ugnal Spurs s 117:103 in izid v zmagah poravnal na 2:2. Blestel je Nikola Jokić z 29 koši in 12 skoki, 24 točk je dodal Jamal Murray. Pri gostiteljih je bil s 24 točkami najboljši LaMarcus Aldridge.