Hamburger po vzoru Igre prestolov

Zadnja sezona televizijske serije Igra prestolov se je uradno začela in pri tem navdihuje tudi gostinske obrate, ki na račun popularnosti nadaljevanke posodabljajo svojo ponudbo. Bloger oziroma specialist za hamburgerje Haris iz Sarajeva si je v čast seriji zamislil poseben hamburger. Poleg pleskavice je namreč v bombeti še nasekljana klobasa, ki namiguje na neprijeten pretekli zaplet iz serije, ko so enega od likov kastrirali in mu v nadaljevanju pred nos nalašč molili klobase. Haris obljublja, da je hamburger slastnega okusa, recept pa ponuja na svojem youtube kanalu.

Luka Dončić je v Ljubljani

Slavni košarkar je po koncu svoje prve sezone v NBA v intervjuju priznal, da se za nekaj časa vrača domov in da se namerava malo umakniti iz javnosti. Na instagramu je vseeno pokazal, da je že v Ljubljani, a podrobnosti svojih premikov po domači prestolnici ne izdaja. Tako smo v preteklih dneh na profilu opazili le slušalke, ki jih oglašuje, pa tudi utrinek s sprehoda z njegovim psom Hugom, ki se je na neznani lokaciji podil po travnati površini.

Ana Tavčar nad tremo z viskijem

Voditeljica televizijske oddaje Dobro jutro Ana Tavčar je zadnje mesece na svoja pleča prevzela še vodenje serije pogovornih oddaj o ljubezni, zadnja se je osredotočala na razhajanje. Za konec je Ana Tavčar gledalcem odpela tematiki ustrezno žalostno balado hrvaške pevke Nine Badrić. V slogu še kar znanega napeva zasedbe Zmelkoow je kasneje priznala, da je že nekaj spila – k bolj sproščenemu izvajanju popevke pred kamerami je namreč pripomogla ljubezen, a tudi malo viskija.

Peter Mlakar se je nasmehnil

Na instagramu nacionalkine satirične TV-oddaje Jonasa Žnidaršiča z naslovom Kaj dogaja? so nam ponudili neobičajno fotografijo vztrajno uniformiranega pesnika in filozofa Petra Mlakarja. V oddaji so iz tradicionalno resnobnega umetnika namreč izvabili nasmeh. Mlakar je v smeh spravil kar samega sebe, in sicer med tem, ko je voditelju opisoval koncept svoje nove glasbene zgoščenke v žanru industrijskega tehna, ki nosi naslov Peter Paradox.

Savina Atai v postelji s Teslo

Podjetna gurujka obrazne joge in superživil Savina Atai je trenutno v New Yorku in prek instagrama je sporočila, da je tam doživela nepričakovano nadgradnjo. Tokrat se ni izražala v prispodobah, ampak dobesedno – v hotelu so jo namreč po spletu naključij preselili v sobo, v kateri je nekoč bival Nikola Tesla. Tega ni prenesla mirno. »Za mano je že prva noč… in… Tesla je bil z mano. Tu se čuti takšna energija, da se sploh ne da opisat,« se je razpisala o hotelskih doživetjih in dodala, da je pred kratkim zaradi bolezni izboljšala celo odnos s svojo mamo, ki pa se slučajno ukvarja prav s tako imenovano tesla metamorfozo, duhovno metodo zdravljenja in čiščenja duha.
View this post on Instagram

Am I dreaming?!⚡️⚡️💫 MIRACULOUSLY STAYING in 3327 New Yorker room,where Nikola Tesla lived!!⚡️🙏 PRESELJENA SEM V SOBO,V KATERI JE ŽIVEL NIKOLA TESLA!🙏💫 Univerzum je naredil čudež & me je upgradal-naslednje 4 dni bo Nikolina Teslina bivala v sobi 3327 v New Yorker hotelu.⚡️💫⚡️💫 Za mano je že prva noč...in...Tesla je bil z mano! To se čuti takšna energija,da se sploh ne da opisat. Medtem ko mi je moja mami na Kreto v bolnico prisla delat...Tesla Metamorfozo...in mi jo zdaj dela vsak dan na daljavo. Dober teden nazaj so mi v bolnici zaradi zastrupitve odpovedovala ledvica,zdaj sem se pa po 9ih letih videla in zbližala z mojo mamico...vse se je stopilo-ostala je samo ljubezen. In spim v Teslini sobi,ter uresnicujem svoje sanje. Ponoci sem ugotavljala,kako je Tesla vedno govoril kako pomebno je,da so prekrvavljeni mozgani-da so lahko sprejemnik Univerzalne energije/elektrike. In ko se tukaj pogovarjam z ameriskimi mediji na summitu,bistvo vsega mojega dela in joge obraza je,da iz mozganov (zlez v glavi) sprostimo travme,prinesemo cirkulacijo&kisik v ta del glave,prizgemo zlate hormone (melatonin,rastni hormon) ter s tem povecamo sposobnost za sprejemanje energije/elektrike... Tesla je vsak dan redno izvajal dihalne vaje-prav s tem namenom,studiral je jogo...vse je vedel. Zdaj ko to pisem,sedim,kjer je on sedel. Gledam v razgled,v katerega je on gledal,ko je ustvarjal...in bolj kot kadarkoli razumem njegove slovite besede: “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” 💫💫💫💫⚡️ #nikolatesla #vibration #energy #newyorker #3327 #hotelnewyorker #369 #frequency #miracle #faceyoga #brain #electricity

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

Jernej Tozon o svetlobi razmišlja, kjer je ni

Na družbenih omrežjih najaktivnejši Čuk Jernej Tozon je na instagramu objavil fotografijo iz jame, a dozdeva se nam, da gre za staro fotografijo, ki služi le kot prispodoba za modrost, ki jo je s sledilci delil v komentarju. »Več svetlobe, ko boste spustili vase, svetlejši bo postal svet, v katerem živite,« razmišlja Tozon. Ena od sledilk pa svetlobe vase vendarle še ni spustila dovolj, saj je v nekoliko ciničnem tonu pripomnila, da je v njegovem življenju, če sodimo po fotografiji, očitno precej temno.