Peleja, ki je bil v bolnišnici od prejšnje srede, je v ponedeljek na zasebni ameriški kliniki obiskal tudi brazilski zvezdnik Neymar, ki je že dve sezoni član pariškega velikana PSG. Neymar je fotografija iz bolnišnice skupaj s Pelejem delil na Instagramu.

Pele se je v Parizu udeležil promocijskega nastopa s Kylianom Mbappejem, preden so ga sprejeli v bolnišnico, kjer so mu pomagali.

»Hvala za vso vašo podporo in ljubezen. Očitno so antibiotiki začeli delovati. Počutim se zelo bolje in mislim, da lahko znova igram,« se je prek twitterja pošalil Pele.

Nogometni velikan se je po poročanju AFP že vrnil v domovino. Letalo s Pelejem na krovu je pristalo na letališču Guarulhos v Sao Paulu, skozi letališki terminal pa so Peleja, ki je veljal za enega najboljših nogometašev na svetu, zapeljali z invalidskim vozičkom, preden so ga naložili na kombinirano vozilo in odpeljali domov.

»Še enkrat bi se rad zahvalil Bogu, da se je vse dobro izšlo. Preživel sem. Naj živi Brazilija,« je dejal Pele po prihodu v Brazilijo.