Aljoša Bagola odprl motociklistično sezono

Odkar znameniti kreativni direktor Aljoša Bagola piše knjigo in predava o sindromu izgorelosti, ki ga je občutil na lastni koži, ne najde več časa samo za družabna omrežja, ampak tudi za klasične hobije moških srednjih let. Bagola se namreč rad vozi z motorjem. Sezona se je začela, je te dni zapisal ob fotografiji, na kateri pozira ob motorju, a marsikoga od sledilcev je zelo navdušila tudi frajerska motoristična jakna. Ta ne bi smela biti preveliko presenečenje, saj kreativec med drugim slovi tudi po svojem izdelanem modnem okusu.

Lorella Flego se je oblekla v pomladni šopek

Modna in od nedavna jutranja televizijska osebnost Lorella Flego je pomlad pozdravila tudi na svojem instagramu, kjer se je oblekla v večerno obleko na temo pomladnega cvetja oziroma rože plezalke. Fotograf jo je v objektiv ponovno lovil v mestni peš coni, nad videnim pa je bila poleg mnogih italijansko govorečih sledilcev očarana tudi Lorellina kolegica iz oddaje Dobro jutro Ana Tavčar. »Prekrasna, ti, obleka, to cvetje, ta veličastnost, uf, kar slepi,« je bila s komplimenti neskromna Tavčarjeva, kolegica pa se ji je zahvalila za prijazne besede.

Katoliška cerkev bo kmalu navdušila

Z instagram profila Katoliške cerkve v Sloveniji prihaja vest, da pripravljajo nov projekt. Objavili so namreč fotografijo s snemanja, ki v družbi nadškofa Alojzija Cvikla poteka nekje v Mariboru. Več informacij sledi kmalu, pravijo in obljubljajo, da nas bo projekt navdušil. Glede na to, da so k skrivnostni objavi dodali še ključne besede »presenečenje«, »dobrodelnost«, »ekipa« in »velika noč«, so naša pričakovanja pričakovano velika.

Delavnica o prepoznavanju kristalov

Pri TV-oddaji in spletni trgovini Klepet ob kavi, kjer nam Jasmina Kandorfer in njena ekipa med drugim ponujajo »certificirane« vesoljske kristale za nekaj sto evrov, so zdaj s pomočjo strokovnjaka pripravili delavnico o kristalih oziroma »najbolj pričakovano delavnico vseh časov«. Ciljna javnost se bo tam lahko seznanila s fizikalnimi lastnostmi in energetskimi značilnostmi kristalov, med drugim pa še, kako jih programirati, z njimi aktivirati duhovno energijo in celo, kako na trgu prepoznati ponaredke. Prispevek za udeležbo je sto evrov, a menda je znesek minimalen, saj bo predaval Tadej Pretner, domnevno eden najboljših predavateljev vseh časov.
View this post on Instagram

6.4 začnemo najbolj pričakovano delavnico vseh časov! Delavnica KRISTALOTERAPIJE z enim in edinim Tadejem Pretnerjem, ki je po našem mnenju eden najboljših oredavateljev vseh časov! Delavnica bo obsegala naslednje teme: Fizikalne lastnosti mineralov/kristalov Nakupi kristalov – najpogostejši ponaredki Energije kristalov Čiščenje in energijska aktivacija kristalov Ni vsak kristal za vsakogar - kako izbrati kristale, ki nas dejansko energijsko podpirajo? Načini , na katere lahko s kristali korigiramo energijsko in fizično zdravje Kamena strela - metoda čiščenja avričnega polja Amuleti in talismani - programiranje kristalov Kreiranje želenih dogodkov-programiranje kristalov in metode Brisanje programov Ali je s kristali mogoče odpravljati vzroke težav? Kamena strela – most do skalarne energije Tehnika dela s kristali z aktivacijo duhovne energije Prispevek: 100,00 eur Prispevek za izvedbo delavnice je minimalen glede na znanje in dejstvo, da bo vsebino posredoval Tadej Pretner osebno. ➡️▶️ https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/delavnica-kristaloterapije-s-tadejem-pretnerjem.html #kristali #tadejpretner #delavnica #klepetobkavi #jasminakandorfer

A post shared by Klepet ob kavi (@klepetobkavi) on

Tudi pes Anžeta Kopitarja je na instagramu

Ne samo pomeranec Luke Dončića, svoj profil na instagramu ima po novem tudi pes v ZDA živečega hokejskega prvaka Anžeta Kopitarja. Ime mu je Gustl Kopitar in je, kot piše v njegovem življenjepisu, »karizmatični ljubljenček Ines in Anžeta Kopitarja«. Njegova baza sledilcev raste in trenutno šteje nekaj več kot tisoč uporabnikov, medtem pa se lahko čudimo nenavadnim prizorom iz njegovega nevsakdanjega pasjega vsakdana. Gustl včasih nosi oblačila, včasih se fotografira s Kopitarjevimi pokali, se pa tudi zgodi, da svoja lastnika pospremi na kakšen gala dogodek, kjer se svoji lastnici tesno privije v naročje. Spletno kariero karizmatičnega Gustla bomo vsekakor budno spremljali še naprej.

Skočir in Plestenjak skupaj utrujena

V športnem centru Šempetra pri Gorici je potekal koncert ob 25. obletnici lokalnega Radia Robin, kjer so obiskovalce zabavali Jan Plestenjak, Big foot mama in Urban Vidmar z bendom. Po koncertu sta se po nastopu vidno zgarana Plestenjak in frontman omenjene rockovske zasedbe še takole stisnila za spomin oziroma za na instagram Jana Plestenjaka. Grega Skočir je sprostitveni ritual vendarle nekoliko nadgradil, saj si je, kot kaže, za konec odprl še pločevinko priljubljenega ljubljanskega piva.