Ko ga je Ravalova ob koncu intervjuja vprašala, ali si zdaj zasluži obračun z nekdanjim svetovnim svetovnim prvakom Tysonom Furyjem, je odgovoril z da, nato pa novinarko prijel za brado in jo prisilno poljubil. Novinarka dnevnika Vegas Sports Daily je njegovo dejanje na twitterju označila kot »rahlo neprijeten in čuden«.

Bolgarski boksar se je medtem že odzval na številne kritike, ki so se zvrstile po dogodku: »Morda ste videli posnetek, ko sem po sobotni zmago po intervjuju poljubil novinarko,« in nadaljeval: »novinarka, ime ji je Jenny, je pravzaprav moja prijateljica, po intervjuju pa sem bil tako vzhičen, da sem jo poljubil.«

Pulev ni prvi, ki se je privoščil kaj takšnega. Na teniškem odprtem prvenstvu Francije leta 2017 je za podoben incident poskrbel Franzoz Maxime Hamou, ko je v prvem krogu izgubil s Pablom Cuevasom, nato pa na silo poskušal poljubiti novinarko. Z roko jo je objel, jo poskušal poljubiti, a se mu je ta izmaknila. »Če ne bi pogovora oddajala v živo, bi ga udarila,« je takrat dejala francoska novinarka. Hamouju so nato vzeli akreditacijo in ga pregnali s turnirja.

Če in kako bodo sedaj kaznovali Puleva, ki se mu je zdelo, da ima ob vzhičenosti pravico poljubiti oziroma poseči v spolno nedotakljivost novinarke, še ni jasno.