Vse odkar je na klop moštva iz Madrida znova sedel Zinedine Zidane, pri kraljevem klubu snujejo načrt, s katerim bi znova postali konkurenčni tekmecem tako v Španiji kot Evropi. Glavne spremembe se bodo zgodile poleti, ko bodo v klubu odslovili kar nekaj nogometašev in pripeljali številne nove. Po pisanju tujih medijev je bil glavna želja Reala še nedolgo nazaj brazilski nogometni zvezdnik Neymar, zdaj pa naj bi njihova glavna tarča postal Brazilčev soigralec pri PSG Kylian Mbappe.

Pri France Football tako trdijo, da naj bi se pogovori za njegov poletni prestop na Santiagio Bernabeu lahko pričeli že prihodnji teden. Selitvi naj bi bil naklonjen tudi 20-letni napadalec, ki je v Parizu bojda vse bolj nezadovoljen. Tudi zaradi denarne kazni v višini 180.000 evrov, ki jo je s strani PSG prejel, ker je zamudil na moštveni sestanek. Za nameček ni na strani francoskih prvakov niti pravilo »ferpleja«, saj bodo morali za izravnavo svojih financ od prodaje igralcev iztržiti kar 150 milijonov evrov.

Če se bodo odločili za prodajo Mbappeja, to ne bo težava, saj je Real po trditvah France Football zanj pripravljen odšteti neverjetnih 280 milijonov evrov. S tem bi Francoz postal z naskokom najdražji nogometaš na svetu in naziv odvzel prav Neymarju, ki je pred dvema letoma iz Barcelone v PSG odšel za 222 milijonov evrov.