Španci, ki so zmagali z 2:1, so v Valencii povedli v 16. minuti z golom Rodriga, Norvežane pa je z enajstmetrovko v 64. minuti v igro vrnil Joshua King. V 71. minuti so prav tako z bele točke Španci znova prišli v prednost, strelec je bil Sergio Ramos.

V skupini F je še Švedska v Stockholmu z 2:1 ugnala Romunijo, potem ko sta pri domačinih zadela Robin Quaison v 33. in Viktor Claesson v 40. minuti, Za Romune je bil uspešen Claudiu Keseru v 58. minuti. Malta je v Ta'Qaliju ugnala Ferske otoke z 2:1.

V skupini J so Italijani v Vidmu igrali proti Finski in jo ugnali z 2:0. Italijane je v vodstvo v prvem polčasu popeljal Nicolo Barella, v 74. minuti pa je prednost s svojim prvencem podvojil debitant Moise Kean.

Bosna in Hercegovina je v Sarajevu premagala Armenijo z 2:1. Za BiH sta zadela Rade Krunić v 33. in Deni Milošević v 80. minuti. Henrih Mhitarjan je v sodniškem dodatku z bele točke le zmanjšal zaostanek. Lihtenštajn pa je v Vaduzu klonil pred Grčijo. Ta je zmagala z 2:0.

V skupini D sta bili na sporedu dve tekmi, Gruzija je doma v Tbilisiju izgubila proti Švici z 0:2 in zadetkoma Stevena Zuberja in Denisa Zakarie, Irska pa je v gosteh ugnala Gibraltar z 1:0.