A pomembnost tekme zna vse igralce dvigniti na drugo raven sodelovanja. Kvote na »oba gol« in več od 2,5 gola skupno so pričakovano nižje (med 1,50 in 1,60). Za kaj več bi morda veljalo poskusiti s stavo na to, da se bo prvi polčas končal z remijem, za kar je v ponudbi kvota 2,05. Podoben pristop se ponuja tudi v tekmi Italija – Finska. Torej polčas ničla za kvoto 2,50, še bolj vznemirljivih je pa 3,80 na remi ob polčasu in končno zmago Italije. Italijani se na to prvenstvo morajo uvrstiti, imajo tudi solidne mlajše igralce (Chiesa), a se v dvoboj z marljivimi, borbenimi, tradicionalno premraženimi in zato na toplem pričakovano razpoloženimi Finci ne bodo podali brezglavo. Solidna stava se zdi tudi 1,40 na to, da bo v prvem polčasu padel kvečjemu en gol. Finci proti Italijanom praviloma ne zadenejo, zato se z mamljivih 2,25 na »oba gol« ne gre igračkati.

Tretja tekma tokratnega izbora je Švedska – Romunija. V ligi narodov so Romuni dali misliti, da se končno vračajo. Smisel za bliskovit kontranapad je v romunskem nogometnem genu in možnosti za gol so velike. Tudi kvota nanj niti ni slaba, 1,60. Za nepohlepne seveda. Tudi tu gre pričakovati tesno tekmo z ne veliko goli. S Prosinečkim na klopi je BiH ponovno spodbudna. V goste jim prihaja Armenija, na to, da bo BiH tekmo zmagala z več kot golom razlike, je na voljo privlačnih 2,00.

In še tekma naših s poletnimi Makedonci. Tako smiselno kot v Izraelu naši niso delovali že dolgo. No, da so naši matadorji muhasti, smo se že naučili, kajti tudi v preteklosti so že znali odigrati dobro, a potem spet za nikamor. Kekova kakovost se zdi ravno v tem, da bi znal ta nihanja omiliti. In da igro gradi od zadaj naprej. Ni pričakovati veliko golov, kar meni tudi stavnica, saj je za manj od 2,5 gola skupno na voljo 1,55. Med stavami na strelce golov pa po kvoti in potencialu izstopa 5,50 vredna stava na gol Benjamina Verbiča.