Sarajevski mediji so poročali, da je Trivić izrazil podporo tudi haaškem obtožencu Ratku Mladiću, ko je na Twitterju ob Mladićevi fotografiji objavil "En in edini", ter napovedal, da bo iz komunistov prestopil k četnikom zaradi "sarajevskih Srebrenic".

Trivić je za časnik Dnevni avaz povedal, da so njegove objave na družbenih omrežjih "iztrgane iz konteksta" z namenom, da bi napadli podjetje. Solastniki podjetja so pojasnili, da gre za zapise, ki jih je Trivić objavil pred nekaj leti. Opravičili so se svojim kupcem ter napovedali ustrezne sankcije proti Triviću.

Časnik na svoji spletni strani še navaja, da posamezniki lepijo letake v bližini pekarn Manja in pozivajo prebivalce, naj ne kupujejo njihovih izdelkov. Družbi Krajina klas in Manja imata prodajalne tudi v trgovskih centrih Bingo in Mercator.

Razprava o Triviću poteka tudi na Facebooku. Ogorčeni ljudje se sprašujejo, kako Trivić lahko podpira vojne zločince in pobira denar od prebivalcev Sarajeva, ki so bili Karadžićeve žrtve.

Ogorčenost Sarajevčanov se je pojavila le dan potem, ko so v sredo v Haagu nekdanjega političnega vodjo Srbov v BiH Karadžića pravnomočno obsodili na dosmrtno ječo zaradi vojnih zločinov med vojno v BiH.