Comello je osumljen, da je minulo sredo na Staten islandu v New Yorku ustrelil 53-letnega Francesca Calija, znanega kot Franky Boy, ki je bil zadnji v vrsti šefov mafijske družine Gambino. Razlog za umor naj bi bil precej banalen. Šef mafije naj bi bil proti zvezi Comella z njegovo nečakinjo, tako da morda ni šlo za naročen mafijski umor.

Comello, ki na sodišču ni dajal izjav, pa je poskrbel za povečanje zanimanja z dlanjo, na kateri je bilo s kemičnim svinčnikom izpisanih nekaj gesel: MAGA za vedno, enotni smo MAGA in domoljubi so vodilni. MAGA je angleška kratica Trumpovega predvolilnega gesla Naredimo Ameriko spet veliko.

Comellov odvetnik v New Jerseyju je na vprašanje o napisih na dlani dejal, da jih ni bilo, čeprav so jih jasno pokazale vse lokalne newyorške televizije. Vsa vprašanja je naslovil na osumljenčevega newyorškega odvetnika Roberta Gottlieba, ki sicer ni zagotovil, da je stranka nedolžna, ampak je dejal, da se dogaja nekaj čudnega.

Comello se ne upira izročitvi v New York in ostaja pod posebno policijsko zaščito, ker naj bi prejel številne resne grožnje, kar je pričakovano za morilca domnevnega mafijskega šefa.

Pred Calijem je bil zadnji mafijski šef, ki je v New Yorku končal pod streli, Paul Castellano. Ubili so ga strelci po naročilu Johna Gottija leta 1985, ki je za Castellanom prevzel vodenje družine Gambino.