V naravnem in mirnem okolju gradimo s soncem obsijano naselje enotnega videza, sodobne arhitekture in najvišjih izvedbenih standardov. Za vas gradimo tako, kot bi gradili zase. Predstavljamo vam kakovostno in udobno bivanje, domišljeno z občutkom za velike in male stvari, z namenom, da bo ohranjalo vrednost tudi naslednjim generacijam.

Vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini

Naselje Blagajana smo poimenovali po edinstveni roži blagajani (blagajev volčin), ki raste v Polhograjskih dolomitih. Blagajana je dolgo veljala za endemit, od leta 1898 pa je zaščitena in se je ne sme trgati. Vasica Gabrje leži slabih deset minut vožnje od Ljubljane, v neposredni bližini Dobrove, na eni najbolj zanimivih lokacij v bližini prestolnice. Prometno je dolina neobremenjena, zato je dostop do mesta, obvoznice in avtocestnega križa hiter in enostaven. V bližnji prihodnosti bo Gabrje povezano z Ljubljano tudi s progo mestnega potniškega prometa, kar bo naselje še približalo mestu.

V bližini naselja Blagajana so osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom in pošta. Za hiter popoldanski trening ali družinsko nedeljsko pohajkovanje se nad naseljem dvigajo privlačne izletniške točke – Toško čelo, Katarina in Polhograjska grmada; v sivih in neprijaznih dneh pa se boste lahko na bovling, drsanje in druge športne aktivnosti odpravili v bližnji Športno-rekreacijski center Dobrova.