Francozinja je med nakupovanjem v veleblagovnici v bližini Pariza doživela neprijetno presenečenje. Ko je s police vzela bageto, je ugotovila, da si je s francosko štručko že postregla miš. Prizor je Francozinjo pretresel in hitro je pričela klicati osebje na pomoč, še pred tem pa je kakopak prijela za mobilnik in šokanten prizor pričela snemati.

»Počutim se slabo,« je po izkušnji povedala francoskim medijem. »Zavedam se, da se miši nahajajo povsod, ta pa je bila v embalaži. Ne da mi miru misel, kaj vse je miš lahko naredila. Morda je šla tudi v druge štručke in jih obglodala ali polulala, preden je šla drugam.«

Veleblagovnica se je na dogodek odzvala odločno in zavrgla vse zaloge kruha in v prodajalni izvedla ukrepe za iztrebljanje glodavcev. Odgovorni so bili nad dogodkom presenečeni, saj zagotavljajo, da vsake dva tedna izvajajo preglede za miši. So pa poizvedovanja že prinesla nekaj sledi, od kod se je miš prikradla. V bližini namreč izvajajo dela na odseku podzemne železnice, tam živeče miši pa so si očitno pričele iskati nadomestne domove. Med drugim naj bi jih na stotine našli v bližnjih stanovanjskih stolpnicah.