Tiffany Trump je manj znana Trumpova hčerka, študentka drugega letnika prava na univerzi Georgetown. Odločila se je, da bo pomladne počitnice preživela v Srbiji. Tako sedaj skupaj s svojim fantom Michaelom Boulosom že nekaj dni križari po Beogradu. Največ časa preživita v trgovinah – kupila sta denimo pet jaken za 3000 evrov. Ogledala sta si tudi nekaj znamenitosti, kot sta muzej Nikole Tesle in cerkev svetega Save, ter se zabavala v restavracijah na Skadarliji, in to tako, kot se tam spodobi – z orkestrom ob mizi. Trumpova je Srbe najbolj razveselila s tem, da je na instagramu objavila fotografijo sebe in spomenika igralca Karla Maldna, ki je srbskega rodu, ob tem pa pripis v cirilici »Pozdrav iz Srbije«.

Najbolj zabavna podrobnost dosedanjega bivanja Tiffany Trump v Beogradu pa je gotovo ta, da se je oglasila v enem od frizerskih salonov na poti, kjer se je sprehajala, ker se ji je zlomil noht. Najprej je v frizerski salon prišla njena prijateljica, češ da bi si uredila nohte, nato pa je vstopila tudi Trumpova hčerka s prošnjo, ali ji lahko hitro popravijo zlomljeni noht. Frizerka sprva sploh ni vedela, kdo je v njenem salonu, izvedela je šele, ko so ji prijateljice povedale, komu je uredila noht. Izvedelo pa se je tudi, da je kasneje frizer iz istega salona odšel v hotel, kjer biva Trumpova hčerka, ter ji uredil lase.

Nikomur ni popolnoma jasno, zakaj si je Tiffany za počitnice izbrala Srbijo, saj je še pred dvema tednoma na instagramu oznanjala, da je na Karibih. Morebiti ima z izbiro države kaj opraviti njen novi fant Michael Boulos, bogataš, naslednik gradbenega imperija, ki ga je njegova družina, po rodu iz Libanona, zgradila v Nigeriji. Boulos je odraščal v Lagosu, sedaj pa biva v Londonu. S Tiffany sta se spoznala lani poleti v Grčiji, uradno pa ga je javnosti predstavila decembra, ko je Tiffany svojega fanta odpeljala v Mar-a-Lago, da ga je za dan zahvalnosti predstavila družini ameriškega predsednika. V Beograd je Michael pripotoval z bratom, ni pa znano, ali imata tudi kakšne poslovne obveznosti ali sta se prišla le zabavat s Trumpovo hčerko.