Savdsko letalo je moralo kmalu po vzletu zaprositi za vrnitev na letališče. Pilot je namreč zračni kontroli sporočil, da je ena od potnic na terminalu pozabila svojega otroka. »Naj bo bog z nami. Se lahko vrnemo?« je slišati na posnetku pogovora med pilotom in kontrolorjem. Slednji se nato zbegano posvetuje s sodelavci. »Radi bi se vrnili na letališče. Ena od potnic je tu pozabila svojega otroka,« razlaga sodelavcem, s katerimi se očitno niso še nikoli znašli v podobni situaciji. Po premoru je znova slišati pilota letala, ki ponavlja, da se želi obrniti, saj da potnica noče nadaljevati z letom. »Prav, obrnite se nazaj proti letališču,« mu zračni kontrolor naposled izda dovoljenje za pristanek. »Kaj takšnega pa še ne,« še doda.

Za zdaj ni znano, kako je prišlo do nesrečnega pripetljaja s pozabljenim otrokom in ali je ženska potovala sama z dojenčkom.

Vrnitev zaradi potnika, ki ni nehal prepevati

Izjemno redko je, da bi se letala vračala na letališče zaradi česa drugega kot tehničnih težav ali nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja katerega od potnikov. Zadnji primer obračanja letala zaradi kakšnega drugega vzroka je iz leta 2013, ko je letalo družbe American Airlines na letu iz Los Angelesa v New York zaprosilo za vrnitev, ker nekega potnika niso mogli pripraviti do tega, da bi nehal prepevati pesem I Will Always Love You pevke Whitney Houston. Leto kasneje se je moralo v Seoul namenjeno letalo vrniti v New York, ker je potnico v prvem razredu (šlo je za eno vodilnih v letalski družbi South Korean) nadvse razburilo, ker so jih oreščke makadamije postregli v originalno pakirani vrečki in ne na krožniku.