PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Francija, prva liga

Dijon – Paris Saint-Germain
2
Zadnjo tekmo 28. kroga bosta odigrala vodilni PSG, ki je doslej zbral 71 točk (ima tudi dve tekmi manj), in Dijon, ki je v 20-članski ligi šele na 18. mestu z 21 točkami. Dijon je na dosedanjih devetih dvobojih s Parižani le enkrat zmagal in osemkrat izgubil.

Košarka, mednarodni, liga prvakov

Bešiktaš – Nanterre
1
V rednem delu tekmovanja je Bešiktaš osvojil drugo mesto v skupini D z razmerjem zmag in porazov 9:5, Nanterre pa tretje mesto v skupini B z razmerjem 8:6. V končnici je prvo tekmo Nanterre prejšnji teden na domačem igrišču dobil z izidom 68:59.

Hokej na ledu, Francija, ligue magnus

CSG Strasbourg – Anglet Hormadi Elite
0,2
V končnici štirih klubov za obstanek se bosta pomerila kluba, ki sta osvojila zadnji dve mesti v rednem delu lige. Med četverico je Anglet Hormadi po 13 krogih na drugem mestu z 22 točkami, Strasbourg pa je na četrtem (zadnjem) mestu s 13 točkami.

Tenis, turnir ATP, Indian Wells

D. Šapovalov – M. Čilić
2
Na najnovejši svetovni jakostni lestvici ATP je 30-letni Hrvat Marin Čilić na 11. mestu, v Izraelu rojeni 19-letni Kanadčan Denis Šapovalov pa je na 25. mestu. Edini dosedanji medsebojni obračun oktobra lani v Baslu v Švici je z 2:0 v nizih dobil hrvaški igralec.