Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Nemčija, prva liga

Fortuna Düsseldorf – Eintracht Frankfurt
0
Na dosedanjih 24 tekmah v letošnji sezoni elitne nemške lige je Eintracht iz Frankfurta zbral 40 točk, Fortuna iz Düsseldorfa pa kar devet manj. Tudi na medsebojnih dvobojih od leta 1995 je statistika na strani Eintrachta, ki je štirikrat zmagal, le enkrat izgubil in štirikrat iztržil neodločen izid.

Rokomet, Švedska, elitserien

Ystads IF – Redbergslids
1,0
Statistika dosedanjih 35 medsebojnih tekem v zadnjih trinajstih letih je povsem izenačena: po 16 zmag obeh ekip in trije neodločeni izidi. Tudi na lestvici sta kluba po 29 krogih skoraj povsem izenačena: petouvrščeni Ystads ima 36 točk, šestouvrščeni Redbergslids pa ima le eno manj.

Hokej na ledu, Norveška, eliteserien

Valerenga – Manglerud Star
1
Valerenga je po 48 prvenstvenih krogih na prvem mestu s 108 točkami, Manglerud pa je v devetčlanski ligi šele na sedmem mestu z 38 točkami. Tudi po že 63 medsebojnih obračunih je precej uspešnejša Valerenga, saj v zmagah vodi s kar 50:13.

Tenis, turnir ATP, Indian Wells

M. Giron – M. Raonić
2
To bo šele prvi uradni medsebojni dvoboj favoriziranega Kanadčana Miloša Raonića in Američana Marcosa Girona. Na najnovejši svetovni jakostni lestvici ATP je 28-letni Miloš Raonić na 14. mestu, tri leta mlajši Marcos Giron pa je šele na 217. mestu.