Nesreča se je zgodila v krožišču na Ulici Gradnikove brigade. Kolesar si je med padcem predvidoma huje poškodoval desno roko. Po nesreči je neznani voznik avtomobila nadaljeval z vožnjo v smeri Ulice dr. Karla Lavriča, so zapisali na Policijski upravi (PU) Nova Gorica.

Posredovale so pristojne intervencijske službe, ki so poškodovanega oskrbele in odpeljale na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Ko bodo novogoriški policisti pobeglega voznika izsledili, bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

Pobeglega voznika in vse, ki bi lahko policiji glede prometne nesreče nudili koristne informacije, novogoriški policisti pozivajo, naj se zglasijo na policijski postaji Nova Gorica na Sedejevi ulici 11 ali pa pokličejo na telefonsko številko 05/303 44 00 oziroma pišejo na elektronski naslov pp_nova_gorica@policija.si.

Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200, so še zapisali na PU Nova Gorica.