Iraschko-Stolzeva je na koncu zbrala 209 točk. Na drugem mestu je končala Nemka Juliane Seyfarth (194,3 točke), na tretjem pa njena rojakinja Katharina Althaus (193,3).

Na tekmi je nastopilo pet Slovenk, v finalu pa štiri. Najvišje med njimi je končala Nika Križnar, ki je za skoka 107,5 metra in 117,5 metra zbrala 176 točk. Najboljša Slovenka v skupnem seštevku sezone je bila po prvi seriji 12., boljša od nje je bila na sedmem mestu Jerneja Brecl. Mladi Slovenki se je drugi skok povsem ponesrečil, na koncu je zbrala 142,1 točke za skoka dolga 112 in 91 metrov. Špela Rogelj je bila po prvi seriji 14., v finalu je pridobila eno mesto, s 154,8 točke je bila 13. Urša Bogataj je iz 17. mesta po prvi polovici tekme napredovala do 15. mesta, zbrala je 151,3 točke. Brez finalne serije je ostala Maja Vtič, ki je bila 39.

»Mogočen objekt, že sam pogled z vrha daje občutek, da je skakalnica ogromna, a v bistvu temu ni tako. Skakalnica je povsem običajna, morda ima le malenkost drugačen profil. Seveda pa je bilo tokrat vreme oz. veter tisti, ki je bil zelo spremenljiv in je zelo vplival na sam razplet tekmovanja. Videli smo kar nekaj žrtev tudi med najboljšimi tekmovalkami, malce se je vse premešalo,« je pojasnil glavni slovenski trener Zoran Zupančič.

»Danes si moral imeti v obeh skokih približno dobre pogoje, da si prešel hrbtišče skakalnice. Bili so tudi izločujoči časi med samim tekmovanjem, a tu tudi žirija ni mogla postoriti nič pri tako spremenljivem vetru. Nika je v prvo skočila malenkost slabše, v drugo pa zelo dobro. Lahko pohvalim tudi prvi skok Jerneje, ki pa je žal v pričakovanju naredila klasično napako v finalu. Ponovno dober rezultat Špele, ki je bila med petnajst. Danes se ni znašla Urša, ki je skakala nekoliko zakrčeno in naprej bo morala ciljati višje,« je črto po tekmo potegnil Zupančič.

Skakalke v sklopu turneje Raw Air naslednja tekma čaka v Lillehammerju v torek ob 20. uri, dan prej bodo kvalifikacije, ki prav tako štejejo v seštevek. Na turneji ima Iraschko-Stolzeva po treh skokih desetinko točke prednosti pred Norvežanko Maren Lundby. Križnarjeva je na 12. mestu.