Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Italija, prva liga

Juventus – Udinese
1
Na lestvici italijanske lige je Juventus po 26 krogih na prvem mestu z 72 točkami brez poraza (23 zmag, trije remiji), Udinese pa je med 20 klubi na 15. mestu s 25 točkami in tekmo manj. Statistika 47 medsebojnih dvobojev: 32 zmag Juventusa, osem zmag Udineseja in sedem neodločenih izidov.

Rokomet, Španija, liga asobal

Barcelona – Benidorm
1
Španska kluba sta se v zadnjih petih letih med seboj pomerila devetkrat, vseh devet obračunov pa se je končalo z zmago Barcelone. Na prvenstveni lestvici je po 20 krogih Barcelona na prvem mestu z maksimalnimi 40 točkami, Benidorm pa je v 16-članski ligi na devetem mestu z le 19 točkami.

Hokej na ledu, Francija, ligue magnus

Scorpions Mulhouse – CSG Strasbourg
1,0
Statistika dosedanjih 18 medsebojnih tekem od leta 2012 je povsem izenačena – vsaka ekipa je zmagala po devetkrat. V končnici štirih klubov za obstanek ima tretjeuvrščeni Mulhouse trenutno 18 točk, četrtouvrščeni Strasbourg pa jih ima trinajst.

Tenis, turnir ATP, Indian Wells

T. Sandgren – A. Mannarino
2
To bo šele prvi uradni medsebojni dvoboj Američana Tennysa Sandgrena in Francoza Adriana Mannarina. Na najnovejši svetovni jakostni lestvici ATP je 30-letni Mannarino na 52. mestu, njegov današnji nasprotnik, tri leta mlajši Sandgren, je 26 mest slabši.