Potem ko je Real Madrid izpadel iz nogometne lige prvakov, je Dani Carvajal brez dlake na jeziku dejal, da je bila to »ena usrana sezona in najhujša nočna mora njegove kariere, ker smo v enem tednu izgubili čisto vse, in to doma«. Ni znano, kaj so igralci Reala storili po porazu, govori pa se, kako so poraz proslavljali igralci Juventusa, v katerem igra bivši Realov zvezdnik Ronaldo.

Zabava s 60 dekleti

Ko so z 0:2 izgubili z Atleticom iz Madrida, so v hotelu Majestic v Torinu organizirali zabavo s 60 dekleti iz vse Italije. O zabavi je pisal Fabrizio Corona, bivši soprog hrvaške manekenke Nine Morić, sicer pa poslovnež in bivši paparaco, ki je bil med drugim pet let v zaporu zaradi utaje davkov. Corona ima zdaj svoj spletni časopis King, v katerem piše bolj ali manj resnične trače. Za zabavo v hotelu je napisal, da so bili na njej vsi igralci Juventusa razen Andrea Barzaglija in Federica Bernardeschija, dekleta so bila manekenke in vplivnice, vse skupaj pa je organizirala neka PR agencija.

»Ne vem, kaj se je dogajalo na zabavi,« je še dodal in napovedal, da bo kmalu objavil posnetek v zvezi z zabavo. Nogometaši naj bi ves večer preživeli v hotelu, dekleta pa so naslednji dan odpotovala domov. Na zabavi naj bi bil tudi Ronaldo. Corona trdi, da je na sled zabavi prišel tako, da je na instagramu izsledil, da bo veliko manekenk in vplivnic tisti večer v Torinu, kar se mu je zdelo zelo nenavadno. Nekatera dekleta so objavila fotografije iz mesta, ne pa tudi s same zabave, kar naj jim bi izrecno prepovedali.

Novica o tej škandalozni zabavi, kot so jo opisali italijanski mediji, ni potrjena. O njej se ni izreklo niti vodstvo Juventusa, molčijo igralci in vpletena dekleta. So pa o njej podvomili italijanski športni novinarji, ki so zapisali, da je res čudno, da so po celonočni zabavi vsi igralci Juventusa prišli na jutranji trening.

Ronaldo ima rad vplivnice

Kar se vplivnic tiče, je že tako, da vse bolj ali manj sledijo tudi nogometašem. Nekateri pa sledijo tudi njim. Recimo Ronaldo, ki mu sledi 156 milijonov ljudi, on pa je sledilec le 426 osebam, med katerimi je 70 žensk. Med njimi so seveda največje zvezdnice sveta. Ronalda zanima, kaj na instagramu objavljajo Beyonce, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Rita Ora, Kim Kardashian, Kylie Jenner in druga dekleta iz klana Kardashian-Jenner, manekenke Gigi Hadid, Adriana Lima, Heidi Klum in Gisele Bündchen, med športnicami pa Serena Williams, najbolj slavna brazilska nogometašica Marta Viera de Silva, Maria Šarapova, ruska atletinja Darja Klišina, pa venezuelska fitnes diva Michelle Lewin, ki se najraje fotografira v spodnjem perilu, in ameriška mojstrica borilnih veščin Holly Holm. Ronaldov izbor žensk, ki jim sledi, ni presenetljiv, edino presenečenje je Oprah Winfrey.

In ko smo že pri njegovem instagramu: pretekli teden je poleg rednih posnetkov z zelenic in svojih abdominalnih mišic objavil tudi fotografijo enega od svojih avtomobilov, belega rolls royce phantoma, s pripisom v portugalščini »delo opravljeno«, kot da bi avto pravkar sam opral. Prav ta avtomobil je očitno med nogometaši izjemno priljubljen. Lani avgusta ga je kupil tudi Ivan Rakitić in se prav tako z njim pohvalil na instagramu, le da je njegov moder. Začetna cena phantoma je okoli 350.000 evrov, poznavalci pa menijo, da je Ronaldov še dražji, tam okoli pol milijona evrov naj bi bil vreden in je le eden izmed 19 avtomobilov Ronaldove zbirke. V njej so še bugatti veyron, najdražji avtomobil v njegovi zbirki, in bugatti chiron, za katerega je pred dvema posnel tudi promocijski posnetek, lamborghini aventador, bel ferrari 599 GTO in rdeč ferrari F12 TDF, britanska ikona aston martin DB9 in še nekaj mercedesov in audijev, ki so med cenejšimi avtomobili iz Ronaldove garaže.