Prostor, ki si ga opremite po svojih željah, kjer se boste počutili udobno in uživali v zasebnosti, vsekakor v celoti izpopolni tenda, ki v toplih sončnih dnevih prinese zaželeno senco.

Klasične in kasetne tende

Izbirate lahko med klasičnimi in kasetnimi tendami. Standardni model nekasetne tende Stobag Azur s kvadratno oblikovano nosilno osjo je idealna izbira za balkone, kjer se tendo montira pod obstoječ nadstrešek oziroma betonsko ploščo. Izbira različnih konzol omogoča stropno ali stensko montažo, naklon tende vse do 60 stopinj pa omogoča, da si prilagodite senco glede na individualno situacijo.

Kasetne tende Stobag Purabox, Tendabox ali Casabox bodo navdušile vse, ki želijo tendo v kaseti. Kasetne tende odlikuje izjemno dobra zaščita zložljivih in teleskopskih  rok, kar podaljša življenjsko dobo tende in poskrbi za brezskrbno zagotavljanje sence. Elegantna in proti koroziji odporna aluminijasta kaseta v zaprtem stanju ščiti platno in mehanske dele pred vplivi okolja, kot so padavine, močan veter in umazanija.  Zato je lahko montirana prosto, brez nadstreška oziroma zaščitne strešice.

Stranske tende

Za vse, ki bi radi zastrli še stranski del terase zaradi večje zasebnosti ali zaradi sonca v določenem delu dneva, so odlična izbira stranske tende. Stranska tenda Stobag Siro je v elegantni aluminijasti kaseti varno spravljena in jo lahko uporabite enostavno s potegom za ročaj. Različne možnosti fiksiranja odprte tende in integrirana vzmetna os zagotavljajo, da je tenda varno zataknjena in platno optimalno napeto.

Če je situacija za tendo neprimerna, je na voljo več drugih rešitev, kot so pergola, bioklimatska pergola, jadro ali vrtna zgubanka.