V osmi minuti je Kopitar, ki je skupno na ledu prebil 24 minut in 22 sekund, zadel za vodstvo Kingsov z 1:0, slabih sedem minut pozneje je podal ob drugem domačem golu, ko je ob igralcu več na ledu zadel Brendan Leipsic. To je bil prvi gol Kingsov ob igralcu več na ledu v šestih tekmah.

Gostje so minuto zatem znižali izid, v sedmi minuti druge tretjine pa prišli od izenačenja na 2:2. V 32. minuti je Kopitar s svojim drugim golom na tekmi in 19. v sezoni poskrbel za novo vodstvo domačih, a to ni bilo dovolj za zmago.

»Danes smo očitno igrali bolje, a na koncu dneva štejejo zmage in dve točki, a nam to spet ni uspelo,« je po tekmi dejal Kopitar.

V 50. minuti je gostom podaljšek prinesel Radek Faksa, Dallas pa je nato dobil podaljšek in Kingosm prizadejal še deseti zaporedni poraz. Kralji so nazadnje zmagali v začetku februarja in so le še en poraz oddaljeni od najdaljšega črnega niza porazov iz leta 2004, ko so izgubili enajst zaporednih tekem.

Boston Bruins je že na 15. zaporedni tekmi osvojil vsaj točko, v noči na petek je premagal moštvo Tampa Bay Lightning in tako končal njihov niz desetih zaporednih zmag. Rezultat je bil 4:1 za domači Boston, ki je z golom Jaka Debruska povedel v 29. minuti. Preostali štirje goli so padli v zadnji četrtini v razmaku dobrih dveh minut, od 52. do 54. minute. Najprej so v razmaku minute in pol domači zadeli kar trikrat, Noel Acciari je prispeval gol in podajo, potem pa je častni gol za goste dosegel še Anthony Cirelli.

Do domače zmage nad Vancouver Canucks je s 5:2 prišla tudi Arizona Coyotes, za katero je štiri gole dosegel Brad Richardson. Richardson je tako postal prvi hokejist Arizone po letu 1997 in Keithu Tkačuku, ki je na eni tekmi lige NHL dosegel štiri gole. Prejšnjo sezono je v 76 tekmah dosegel zgolj tri gole, letos jih ima 16, s čimer je že postavil svoj strelski rekord sezone, pred tem je v sezoni 2006/07 dosegel 14 golov.

Pri Arizoni, ki je zmagala petič zaporedoma in osmič na zadnjih desetih tekmah, je zadel še Alex Galchenyuk, Vinnie Hinostroza in Richard Panik pa sta v statistiko vpisala tri podaje. Za Vancouver, ki je izgubil drugič zaporedoma, sta zadela Tanner Pearson in Antoine Roussel.

Los Angeles Kings prihodnja tekma čaka že v noči na soboto, ko bo gostil Chicago Blackhawks.