PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Anglija, premier liga

Manch. City – West Ham
1
Manchestru Cityju je nedeljska osvojitev angleškega ligaškega pokala proti Chelseaju zagotovo dala še dodaten zagon. Proti West Hamu je cilj aktualnega angleškega prvaka seveda zmaga, saj lahko samo tako ostane v koraku z vodilnim Liverpoolom.

Nogomet, Italija, pokal

Fiorentina – Atalanta
1,0
V serie A bolje kaže Atalanti, ki v nasprotju z desetouvrščeno Fiorentino zaseda sedmo mesto. A Firenčani bodo imeli drevi prednost domačega igrišča, za nameček pa je Atalanta v manjši krizi, saj je izgubila zadnji dve tekmi in se v italijanskem prvenstvu oddaljila od mest, ki vodijo v ligo prvakov.

Nogomet, Grčija, pokal

PAOK – Panionios
1,0
Paoku gre za zdaj izvrstno, saj ima v domačem prvenstvu devet točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem in je na poti, da osvoji naslov prvaka. Tudi zato v pokalu posebnih težav proti Panionisu ne bi smel imeti.

Rokomet, Slovenija, 1. liga

Ormož – Celje PL
2
Ormožani so zabredli v krizo, saj so brez zmage že na zadnjih štirih tekmah. Če bi prekinili negativen niz proti vodilnim Celjanom, bi pripravili veliko presenečenje, saj bi bila to njihova prva zmaga proti pivovarjem po več kot devetih letih.