V slovitem Madison Square Gardnu so bili ključni za zmago New Yorkovi rezervisti, ki so zrežirali preobrat in premagali Orlandove igralce s klopi. Blestela sta zlasti Emmanuel Mudiay, ki je končal pri 19 točkah, in Mitchell Robinson, ki je zbral 17 točk, 14 skokov, šest blokad in tri ukradene žoge.

To je bila še druga zaporedna zmaga kratkohlačnikov v Madison Square Gardnu, potem ko so pred tem v domači dvorani izgubili kar 18 tekem v nizu. Skupno pa so zmagali na treh od zadnjih štirih tekem.

Najboljša strelca ekipe s Floride, ki je imela ob vstopu v zadnjo četrtino še velikansko prednost (90:78), sta bila Nikola Vučević in Aaron Gordon, ki sta vsak dosegla po 26 točk.

Toronto Raptors v vzhodni konferenci nekako držijo korak z vodilnimi Milwaukee Bucks; tokrat so s 118:95 premagali Boston Celtics. Izkazala sta se kamerunski as Pascal Siakam, ki je dosegel 25 točk, Kawhi Leonard pa jih je k zmagi, s katero zdaj le še dve tekmi zaostajajo za Bucks, dodal 21.

Za Kelte je bil to še tretji zaporedni poraz, potem ko so gostitelji zaustavili njihovega prvega zvezdnika Kyrieja Irvinga pri le sedmih točkah. Prvi strelec gostov je bil Marcus Morris s 17 točkami.

Košarkarji Bostona so ta čas na petem mestu vzhoda s 37 zmagami in 24 porazi.

New York : Orlando