Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet, Anglija, liga premier

Huddersfield – Wolverhampton
0,2
Po 27 krogih je Wolverhampton na osmem mestu s 40 točkami, Huddersfield pa je na 20. (zadnjem) mestu z 11 točkami in se bo zelo težko rešil pred izpadom iz lige. A na medsebojnih obračunih je Huddersfield uspešnejši, saj je kar 14-krat zmagal, le trikrat izgubil, ena tekma se je končala z remijem.

Rokomet, Švedska, elitserien

Eskilstuna Guif – HK Malmö
0,2
V zadnjih petnajstih letih sta kluba odigrala 26 medsebojnih tekem, uspešnejša pa je Eskilstuna Guif: petnajst zmag, deset porazov in en remi. Toda na ligaški lestvici je precej uspešnejši Malmö, ki je drugi s 36 točkami (26 odigranih tekem), Eskilstuna Guif je deveta z 20 točkami in tekmo več.

Hokej na ledu, Norveška, eliteserien

Valerenga – Stavanger
1,0
Na derbiju 46. kroga se bosta pomerila prvouvrščena Valerenga (102 točki) in tretjeuvrščeni Stavanger (94 točk). Kluba sta se od oleta 2005 pomerila že 100-krat, statistika pa je skoraj povsem izenačena: 50 zmag Valerenge, 49 zmag Stavangerja in en remi.

Tenis, turnir ATP, Dubaj

M. Ebden – S. Cicipas
2
To bo šele prvi uradni medsebojni dvoboj 31-letnega Avstralca Matthewa Ebdena in kar enajst let mlajšega Grka Stefanosa Cicipasa. Na najnovejši svetovni jakostni lestvici ATP je Stefanos Cicipas na enajstem mestu, Matthew Ebden pa je šele na 45. mestu.