Slovenski košarkar je izpadel v polfinalu tekmovanja, potem ko ga je premagal novinec Atlante Trae Young, ki je nato izgubil v finalu proti Jaysonu Tatumu ( Boston Celtics).

Finalni dvoboj v metanju trojk je dobil Joe Harris iz Brooklyn Nets. Sedemindvajsetletnik je z izidom 26:24 ugnal člana prvakov lige Golden State WarriorsStepha Curryja, ki je tekmovanje dobil leta 2015. Buddy Hield (Sacreamento Kings) je zbral 19 točk. »Steph je najboljši strelec vseh časov. Prosto metanje trojk ne pomeni, da sem boljši od njega. Ne želim, da kdo tako misli. Da sem se udeležil tekmovanja in zmagal, je nekaj neverjetnega. V čast mi je, da sem lahko sodeloval. Tega se bom spominjal še dolgo,« je povedal Joe Harris.

V tekmovanju v zabijanju, je najbolj navdušil Hamidou Diallo iz Oklahome City Thunderja. Pod koš je postavil mogočnega Shaquillea O'Neala, nato pa je sam, za več kot glavo nižji ter polovico lažji od legendarnega centra, skočil prek njega in obvisel na obroču. Ko se je spustil z njega, je nekoliko razprl majico svoje ekipe Thunder in pod njo pokazal drugo, na kateri je bil upodobljen Superman. »Izvrstno sem zabil. Vzdušje je bilo odlično, publiki pa sem ponudil, kar je želela,« je bil prepričan zmagovalec atraktivnega turnirja v zabijanju.

V noči na ponedeljek je na sporedu še tekma vseh zvezd med ekipama Vzhoda in Zahoda. Na njem zagotovo ne bo Luke Dončića, saj je Anthony Davis že sporočil, da bo poškodbi navkljub zagotovo zaigral.