Čuvaj gola New Jerseyja Cory Schneider je okusil slast zmage prvič po 14 mesecih, skupaj s soigralci je slavil drugič na zadnjih osmih tekmah. Hischier, Marcus Johansson in Kyle Palmieri so za Devils zbrali po gol in podajo, preostala gola sta prispevala Will Butcher in Ben Lovejoy.

Na drugi strani sta gol in podajo zbrala Mikael Granlund in Brad Hunt, zadela sta še Joel Eriksson Ek in Nick Seeler, dve podaji je prispeval Ryan Suter.

Gol manj kot V Minnesoti je padel v Buffalu, kjer so Sabres klonili proti New York Rangers z 2:6. Aleksandar Georgijev je za Newyorčane ustavil 31 strelov, Vladislav Namestnikov je bil avtor dveh od treh zadetkov Rangers v zadnjih štirih minutah. Preostale gole so dosegli Pavel Bučnevič, Jesper Fast, Boo Nieves in Jimmy Vesey. Na drugi strani je oba gola dal Jeff Skinner.

Boston je s 3:0 odpravil Anaheim in vknjižil četrto zaporedno zmago. Jaroslav Halak je četrtič v sezoni ohranil nedotaknjen gol, ustavil pa je 30 strelov. Zadeli so Noel Acciari, Jake DeBrusk in Chris Wagner.

Nino Niederreiter z dvema goloma in Curtis McElhinney s 40 obrambami sta bila ključna moža zmage Caroline s 3:1 proti Edmontonu. Carolina je zmagala petnajst od zadnjih 21 tekem.

Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja bo v noči na nedeljo gostil Boston.