V Franciji sledimo Monacu, ki se je v napadu popravil, v obrambi se pa težko, čeravno so s Subašićem na golu generalno manj otročji. Tokrat bodo gostili dobro vodeni Nantes. Za podobno razmerje med točkami in mestom na lestvici gre kot pri Cagliariju in Parmi, vendar pa Monaco ni Cagliari. Več ima v nogah. 1,80 je na voljo za opcijo, da bosta zadeli obe ekipi, kar bi se skorajda moralo zgoditi.

Če je bilo na četrtkovih tekmah evropske lige kaj zares gotovo, potem je bilo to, da bo na tekmi Šahtar – Eintracht padlo večje število golov. 2:2 je bilo. Eintracht ne more igrati rezervirano. Ne more igrati kot Inter. In tudi v derbiju z Borussio (M), ki jo pričakuje na domačih tleh, lahko pričakujemo gole. To daje misliti tudi nizka kvota 1,55 na to, da bo padlo več od 2,5 gola skupno oziroma kvota 1,46 na še bolj varno stavo, da bosta obe ekipi zadeli. V 85 odstotkih ekipi na tekmi dosežeta vsaj en gol. A neka intuicija namiguje, da bi veljalo na kakem listku vseeno poskusiti tudi s čisto zmago domačinov, ki je vredna 2,30.

V Španiji se prebuja Real. Ta tokrat pričakuje Girono. Zdi se, da izpraznjeno Girono. V obeh pokalnih tekmah, tako doma kot na tujem, je Girona dala Realu gol. Tudi iz tega razloga tokrat to sploh ni nujno, na kar namiguje tudi 1,83 visoka kvota na »oba gol«. Kot trend te tekme se prej kaže zmaga Reala z razliko več golov. Tudi za več od dveh, torej v območju izida 3:0 ali 4:1, za kar je na voljo kvota 2,30. No, tudi 1,55 za zmago z več kot golom ni slabo.

V Angliji Newcastle in Huddersfield igrata derbi začelja. Tekma, ki jo Newcastle mora dobiti, za kar je na voljo 1,80.